h Dolar 34,1135 % 0.03
h Euro 37,9381 % 0.03
h Sterlin 45,0743 % -0.1
h Altın (Gr) 2.797,46 %-0,18
h BIST100 9.774,49 %0,17
a

Edirne’de halk, kar yağışıyla sevindi!

Edirne'de akşam saatlerinde başlayan ve zaman zaman etkisini artırarak devam eden kar yağışı, şehir merkezini beyaza bürüdü. Kent meydanlarında bir araya gelen gençler, kartopu oynayarak eğlenceli vakit geçirdi. Bazı çocuklar ise Selimiye Meydanı'nda kayak yaptı. Yılın ilk karını görenler ise bu durumdan oldukça mutlu olduklarını ifade etti. Yaşlı vatandaşlar ise tarlalara kar yağışının faydalı olacağını belirtti.

Edirne’de yoğun etkisi olan Balkanlardan gelen kar yağışının sevincini yaşayan Edirneliler, Selimiye Camisi’nin gölgesinde kartopu oynayıp kayak yaparak keyifli anlar geçirdi. Kar yağışının başlamasıyla şehir merkezi beyaza büründü. Gençler, yılın ilk karını görmenin mutluluğuyla kent meydanlarında buluşup kartopu oynarken, bazı çocuklar da Selimiye Meydanında kayak yaptı. Kemal Yavuz, kar yağışının Selimiye Camii ve meydanın güzelliğini daha da artırdığına dikkat çekerek, ilk kara tanık olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Doğu illerinden Edirne’ye gelen Kadri Karaman ise “Edirne’nin sıcak olduğunu düşünerek buraya kaçtım, ancak burada da kar yağışı başladı” şeklinde konuştu. Gençlerden Baran Kunduz ise kar yağışıyla çok mutlu olduğunu belirtti. Yaşlı vatandaşlardan İsmet Serpecik ise uzun bir süre sonra kış mevsimini tekrar yaşamak ve tarlalara gelen karın faydalı olacağını vurguladı.

Karaman’da meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Karaman’da meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.