h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Edremit’te Dumandan Etkilenen Kişi Maalesef Hayatını Kaybetti

Edremit’te Dumandan Etkilenen Kişi Maalesef Hayatını Kaybetti

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bir kişi, evinde çıkan yangın nedeniyle dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Evin yatak odasında yoğun duman olduğu belirlendi ve olay yerinde yapılan müdahale sonucunda kişi hayatını kaybetti. Deniz A.'nın cenazesi otopsi için Bursa'ya gönderildi ve soruşturma başlatıldı.

Edremit ilçesinde Dumandan Zehirlenerek Hayatını Kaybeden Bir Kişi

Balıkesir’in Edremit ilçesinde meydana gelen olayda, Sarıkız Mahallesi’ndeki bir evde dumandan etkilenen bir kişi hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Yapılan incelemelerde, evin yatak odasında yoğun bir duman olduğu belirlendi. Kurtarılmak istenen Deniz A.’ya ilk müdahale yapıldı, ancak sağlık ekipleri tarafından yapılan açıklamada kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Edremit Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla Deniz A.’nın cenazesi otopsi için Bursa’ya gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Eski sevgilisi tarafından öldürülen genç kadın son yolculuğuna uğurlandı

Sıradaki haber:

Eski sevgilisi tarafından öldürülen genç kadın son yolculuğuna uğurlandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.