h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Efeler ilçesinde bir bahçe sahibi, bahçesinden toplamda 300 kilo zeytinin çalınmasına maruz kaldı.

Efeler ilçesinde bir bahçe sahibi, bahçesinden toplamda 300 kilo zeytinin çalınmasına maruz kaldı.

Aydın'ın Efeler ilçesinde bir bahçeden yaklaşık 300 kilo zeytin çalıp daha önce birçok suç kaydı bulunan 4 şüpheli, aynı gün jandarma ekiplerince Germencik yolu üzerinde yakalandı. Bahçe sahibiyle birlikte 40 kilogram zeytin teslim edildi. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Efeler ilçesindeki bir bahçeden 300 kilo zeytin çalma suçundan aranan 4 şüpheli, Germencik yolu üzerindeki operasyonla yakalandı. Böcek Mahallesi’ndeki olayda, bir kişinin zeytin bahçesinden hırsızlık yapıldı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri, detaylı bir soruşturma başlattı. Yapılan araştırma sonucu, B.İ., C.Y., C.Y. ve S.S. isimli şüphelilerin bu hırsızlığı gerçekleştirdiği belirlendi. Ayrıca yapılan sorgulamada, B.İ.’nin daha önce 3 hırsızlık suçu ve 1 trafik güvenliğini tehlikeye sokma suçuyla kaydı olduğu, C.Y.’nin ise 2 mala zarar verme, 1 kasten yangın çıkarma, 1 konut dokunulmazlığı suçundan kaydı bulunduğu ortaya çıktı. C.Y.’nin ise 2 uyuşturucu kullanma, 1 trafik güvenliğini tehlikeye sokma, 3 hırsızlık, 2 kasten yaralama, 1 konut dokunulmazlığı suçuyla kaydı olduğu tespit edildi. S.S.’nin ise 1 zirai mahsul hırsızlığı kaydı bulunuyordu. Jandarma ekipleri, harekete geçerek şüphelileri Aydın-Germencik yolunda yakaladı. Şahısların üzerinde bulunan yaklaşık 40 kilo zeytin ise bahçe sahibine iade edildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Hafif Ticari Araç Sahibi, Bagaj Kapağını Pratik Bir Çözümle Değiştirdi

Sıradaki haber:

Hafif Ticari Araç Sahibi, Bagaj Kapağını Pratik Bir Çözümle Değiştirdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.