h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Eğlence mekanında yaşanan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

Eğlence mekanında yaşanan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

Bursa'da bir eğlence mekanında görevli bir güvenlik görevlisi ile 2 kişi arasında çıkan tartışma silahlı saldırıya dönüştü. Tartışma sırasında şüphelilerden biri, güvenlik görevlisini bacağından vurarak yaraladı. Olay sonrası polis ekipleri hızla harekete geçerek şüphelileri yakaladı. Yaralı güvenlik görevlisi ise Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

Bursa’ da bir eğlence mekanında güvenlik görevlisi ile müşteriler arasında çıkan tartışma sonucunda silahlar konuştu. Tartışmada, 2 şüpheli güvenlik görevlisini silahla yaraladı. Olay, Nilüfer ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Nilüfer Hatun Caddesi’ndeki bir eğlence mekanında gerçekleşti. Rapora göre, güvenlik görevlisi Fuat Ç. ile içeride bulunan 2 şüpheli arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesiyle birlikte şüphelilerden biri, üzerinde taşıdığı tabanca ile Fuat Ç.’yi bacağından vurdu. Yakındaki kişiler korku dolu anlar yaşarken, çevredekiler durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Polis hızla olay yerine hareket etti ve 2 şüpheliyi yakaladı. Yaralanan Fuat Ç., Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Domates temalı yemek yarışmasında gösterdikleri hünerlerle birincilik kürsüsüne çıktılar.

Sıradaki haber:

Domates temalı yemek yarışmasında gösterdikleri hünerlerle birincilik kürsüsüne çıktılar.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.