h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Elazığ’da 5 yıl hapis cezası olan şüpheli gözaltına alındı

Elazığ’da 5 yıl hapis cezası olan şüpheli gözaltına alındı

Elazığ'da, jandarma ekipleri tarafından yapılan bir operasyonda, 5 yıl hapis cezası bulunan bir zanlı yakalandı. Kovancılar İlçe Jandarma Komutanlığı'nın gerçekleştirdiği operasyon sonucunda gözaltına alınan A.G., cezasının kesinleşmesi ve arama kaydının olması nedeniyle tutuklandı. Jandarma ekipleri bölgede aranan şahısları yakalamaya yönelik çalışmalarını sürdürerek huzur ve güvenin sağlanmasına katkıda bulunuyor.

Elazığ’da jandarma ekipleri tarafından yapılan bir operasyonda, 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli yakalandı. Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, bölgede huzur ve güvenin sağlanması amacıyla aranan kişilerin yakalanması için hiç durmadan çalışmalarını sürdürmekte. Bu çerçevede yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda A.G. adlı şahsın Elazığ’da olduğu bilgisine ulaşıldı. Kovancılar İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda zanlı yakalanarak gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından şüpheli adli makamlara sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tarımda Yeni Bir Perspektif Sunuldu

Sıradaki haber:

Tarımda Yeni Bir Perspektif Sunuldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.