h Dolar 33,9942 % 0.28
h Euro 37,8773 % 0.28
h Sterlin 44,9487 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,62 %0,44
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Elazığ’da 6 kişi gözaltına alındı ve tutuklandı

Elazığ’da 6 kişi gözaltına alındı ve tutuklandı

Elazığ'da yapılan polis operasyonunda yakalanan 6 şüpheli tutuklandı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmada, arama sonucunda ruhsatsız tabanca ve fişek ele geçirildi. Ayrıca, hırsızlık, cezaevi firarisi ve diğer suçlardan aranan 5 şüpheli de yakalandı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından 6 şüpheli cezaevine gönderildi.

Elazığ’da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda yakalanan ve adliyeye sevk edilen 6 şüpheli tutuklandı. Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonunda İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, genel güvenlik ve asayişin sağlanması, suça konu unsurların tespiti ve şüpheli kişilerin yakalanması amacıyla 11-13 Ocak tarihleri arasında bir çalışma yaptı.

Yapılan çalışmada, üst ve araç aramaları sonucunda 5 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 8 adet fişek ele geçirildi. 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Ayrıca devam eden çalışmalar kapsamında, daha önceden “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan 12 yıl 6 ay, “Hırsızlık” suçundan 5 yıl, “Cezaevi Firarisi” suçundan 3 yıl 9 ay, “Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma” suçundan 3 yıl 4 ay ve “Hakaret” suçundan 1 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 şahıs ile birlikte bir hırsızlık olayının faili olan bir şüpheli de Sanayi Mahallesi’nde yakalandı.

Gözaltına alınan 6 şüphelinin işlemleri İl Emniyet Müdürlüğü’nde tamamlandı ve ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adana’da Dev Makaron Operasyonu: 40 Milyon 480 Bin Makaron Yakalandı!

Sıradaki haber:

Adana’da Dev Makaron Operasyonu: 40 Milyon 480 Bin Makaron Yakalandı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.