h Dolar 34,1182 % 0.29
h Euro 38,0540 % 0.29
h Sterlin 45,3216 % 0.02
h Altın (Gr) 2.869,05 %1,42
h BIST100 9.920,76 %-0,55
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Elazığ’da enstrüman ve konservatuvar kursları devam ediyor.

Elazığ’da enstrüman ve konservatuvar kursları devam ediyor.

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen enstrüman ve konservatuvara hazırlık kurslarına büyük ilgi var. Trompet, bağlama, kanun, keman gibi müzik aletlerinin yanı sıra konservatuvara hazırlık ve halk oyunları eğitimi de veriliyor. 13-45 yaş aralığındaki kursiyerler ücretsiz olarak bu kurslara katılabiliyor. Yeni dönem için müracaatlar 15 Ocak Pazartesi gününden itibaren alınmaya başlanacak.

Elazığ’da Enstrüman ve Konservatuvara Hazırlık Kursları Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi, müziğe ve sanata ilgi duyan yetenekleri desteklemek amacıyla düzenlenen etkinliklere devam ediyor. Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen enstrüman ve konservatuvara hazırlık kurslarına yoğun ilgi devam ediyor. Hafta içi her gün 10.00-16.30 saatleri arasında gerçekleşen kurslarda trompet, bağlama, kanun, keman, ud, cümbüş, ritim ve klarnet gibi çeşitli enstrümanların eğitimi veriliyor. Kurslar, Musiki Toplulukları Grubu’nun uzman eğitmenleri tarafından yürütülüyor.

Öte yandan, 13-45 yaş arasındaki kursiyerlerin katıldığı kurslarda, konservatuvara hazırlık ve halk oyunları eğitimi de sunuluyor. Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 5. katında ücretsiz olarak gerçekleşen kurslara, 15 Ocak Pazartesi gününden itibaren yeni dönem için başvuruların alınacağı duyuruldu.

Elazığ’da enstrüman ve konservatuvara hazırlık kurslarının hızla devam ettiği haber adeta insanların dikkatini çekiyor.

İnternet üzerinden gerçekleştirilen 4,6 milyon TL değerindeki vurgunla ilgili olarak 14 kişi gözaltına alındı.

Sıradaki haber:

İnternet üzerinden gerçekleştirilen 4,6 milyon TL değerindeki vurgunla ilgili olarak 14 kişi gözaltına alındı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.