h Dolar 34,1476 % 0.09
h Euro 38,2426 % 0.09
h Sterlin 45,7959 % 0.02
h Altın (Gr) 2.915,84 %0,06
h BIST100 10.029,73 %1,44
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Elazığ’da kömür yüklü tır kazası: 1 kişi yaralandı

Elazığ’da kömür yüklü tır kazası: 1 kişi yaralandı

Elazığ'ın Maden ilçesinde, kömür yüklü bir tırın kontrolden çıkması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Tırın devrilmesiyle birlikte kömür poşetleri yola savruldu. Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı, ilk müdahalenin ardından Maden Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Elazığ’da bir tır kontrolden çıkarak devrildi. Tırın içindeki kömür poşetleri yola saçılırken, kaza sonucunda 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Maden istikametinden Diyarbakır istikametine giden kömür yüklü bir tır, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada 1 kişi yaralandı. Diğer sürücülerin kaza haberini almasıyla birlikte, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı, ilk müdahalenin ardından Maden Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Ayrıca kazanın ardından kömür poşetlerinin yola saçıldığı gözlemlendi.

Kaza ile ilgili incelemeler başlatıldı.

Hindistan’da öğrenci taşıyan tekne korkunç bir kaza geçirdi: 12’si çocuk, toplamda 14 kişi hayatını kaybetti.

Sıradaki haber:

Hindistan’da öğrenci taşıyan tekne korkunç bir kaza geçirdi: 12’si çocuk, toplamda 14 kişi hayatını kaybetti.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.