h Dolar 34,0429 % -0.07
h Euro 37,8996 % -0.07
h Sterlin 45,0685 % -0.11
h Altın (Gr) 2.796,49 %-0,21
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Elazığ’da Park halindeki bir tırın altına giren otomobilde bir kişi yaralandı.

Elazığ’da Park halindeki bir tırın altına giren otomobilde bir kişi yaralandı.

Elazığ'ın Çatalçeşme TOKİ yolunda meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil park halindeki bir tırın altına girdi ve otomobil sürücüsü yaralandı. Kaza sonrasında sağlık, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı sürücü, ambulansla Fethi Sekin Şehir Hastanesine taşındı. Polis ekipleri olay yerinde inceleme başlattı.

Elazığ’da meydana gelen bir kaza sonucunda, kontrolden çıkan bir otomobil park halindeki bir tırın altına girdi. Kazada otomobil sürücüsü yaralandı.
Kaza, Elazığ’ın merkeze bağlı Çatalçeşme TOKİ yolunda gerçekleşti. Henüz ismi belirlenemeyen 44 HA 246 plakalı otomobil sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki tırın dorsesinin altına girdi. Kazada otomobil sürücüsü yaralandı. Olayı gören çevre sakinleri durumu hemen sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulansla Fethi Sekin Şehir Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.
Polis ekipleri, kazanın olduğu yerde inceleme yapmaktadır.

Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu, kuryenin ölümüyle ilgili ifade verdi

Sıradaki haber:

Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu, kuryenin ölümüyle ilgili ifade verdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.