h Dolar 34,1049 % 0.2
h Euro 38,0663 % 0.2
h Sterlin 45,3489 % 0.01
h Altın (Gr) 2.838,16 %0,33
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Elazığ’da uyuşturucu bulunduran bir kişi tutuklandı

Elazığ’da uyuşturucu bulunduran bir kişi tutuklandı

Elazığ'da yapılan operasyonda 51.30 gram metamfetamin ile yakalanan bir zanlı tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü'nün koordine ettiği çalışmada, genel güvenliğin sağlanması ve suçluların yakalanması amaçlandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan zanlı, cezaevine gönderildi.

Elazığ’da gerçekleştirilen bir asayiş operasyonunda, bir şüpheli yakalanarak 51.30 gram metamfetaminle birlikte gözaltına alındı. İlgili şahıs, Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonuyla, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Asayiş Şube müdürlükleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yapılan operasyonlar, genel güvenlik ve asayişin sağlanması, suç unsurlarının belirlenmesi ve şüpheli kişilerin yakalanması amacıyla Elazığ Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. Zanlının gözaltına alındığı operasyonda 51.30 gram metamfetamin ele geçirildi. Şüpheli, polis tarafından yapılan işlemlerin ardından mahkemeye sevk edilerek tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öğrenciler, hastanenin çocuk servisine kitap hediye etti!

Sıradaki haber:

Öğrenciler, hastanenin çocuk servisine kitap hediye etti!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.