h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a

Elektrik Akımına Kapılan Şahıs Hayatını Kaybetti

Hatay’ın Defne ilçesine bağlı Çekmece Mahallesi’nde üzücü bir olay meydana geldi. Boş arazideki elektrik direğinin yanında hareketsiz yatan bir şahıs, çevredeki vatandaşların dikkatini çekti. Hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildiren vatandaşlar, sağlık ekiplerinin olay yerine yönlendirilmesini sağladı. Ancak ne yazık ki, sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda, şahsın elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği tespit edildi.

Polis ekipleri de olay yerine gelerek çalışmalara başladı. Yapılan incelemeler sonucunda, hayatını kaybeden şahsın kimliği belirlendi ve 1987 doğumlu M.K. olduğu ortaya çıktı. Ceset daha sonra olay yeri inceleme ekipleri tarafından morga kaldırıldı.

Polis ekipleri yaşanan olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Elektrik akımına kapılma nedeni de araştırılmakta. Bu üzücü olayın detayları hakkında daha fazla bilgi edinmek için takipte kalın.

Hülya’nın Hemşire Eşini Öldüren Kocasından Şaşırtıcı Savunma: “Ben Katil Değilim, Yanlış Anlaşıldım”

Sıradaki haber:

Hülya’nın Hemşire Eşini Öldüren Kocasından Şaşırtıcı Savunma: “Ben Katil Değilim, Yanlış Anlaşıldım”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.