h Dolar 34,1980 % 0.22
h Euro 37,1093 % 0.22
h Sterlin 44,5930 % 0.32
h Altın (Gr) 2.978,09 %0,82
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Elektrik Arıza Bakım Aracı ile Otomobil Çarpıştı: 1 Kişi Yaşamını Yitirdi

Elektrik Arıza Bakım Aracı ile Otomobil Çarpıştı: 1 Kişi Yaşamını Yitirdi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, elektrik arıza bakım aracı ile otomobilin çarpışması sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti. Kaza, Akmeşe-İzmit yolu Karaabdülbaki Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Detaylar haberimizde!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, elektrik arıza bakım aracı ile otomobilin çarpışması sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti. Kaza, Akmeşe-İzmit yolu Karaabdülbaki Mahallesi mevkiinde meydana geldi.

Olayda, Mahmut Akkuş’un kullandığı 41 ABP 464 plakalı Hyundai marka otomobil ile M.S.E. yönetimindeki 41 AKA 437 plakalı elektrik arıza bakım aracı çarpıştı. Kazanın şiddetiyle savrulan otomobil, yol kenarındaki bariyere çarparak zarar gördü. Otomobilin bir kısmı içeriye doğru göçerken, sürücü Mahmut Akkuş araçta sıkıştı.

Olay yerine çağrılan 112 Acil Çağrı Merkezi ekipleri, itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemelerde Mahmut Akkuş’un hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili incelemelerde bulunurken, itfaiye ekipleri tarafından otomobilden çıkarılan Akkuş’un cansız bedeni otopsi için morga götürüldü.

Elektrik arıza bakım aracı sürücüsü M.S.E. ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Jandarma, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Güney Kore’de Ana Muhalefet Lideri Lee Jae-myung, Kameralar Önünde Bıçaklandı!

Sıradaki haber:

Güney Kore’de Ana Muhalefet Lideri Lee Jae-myung, Kameralar Önünde Bıçaklandı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.