h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Elektrik direğinden düşen işçi, hayatını kaybettiği korkunç olayın ardından yaşamını yitirdi.

Elektrik direğinden düşen işçi, hayatını kaybettiği korkunç olayın ardından yaşamını yitirdi.

Denizli'de bir krom madeni sahasında elektrik hattı çeken bir işçi, elektrik direğinden düşerek hayatını kaybetti. 51 yaşındaki Nevzat Çiftçi'nin çalışma sırasında yaşanan kazada hayatını kaybettiği belirlendi. Olay sonrasında jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan incelemeler ve otopsi sonrasında Çiftçi'nin cenazesi memleketinde defnedildi. Soruşturma ise başlatıldı.

Denizli’de bir krom madeni sahasında çalışan 51 yaşındaki bir işçi, elektrik hattı çekerken düşerek hayatını kaybetti. Olay, Acıpayam ilçesine bağlı Karaismailler Mahallesi’nde meydana geldi. Nevzat Çiftçi adlı işçi, krom madenine elektrik hattı çekmek için çalışırken elektrik direğinden düştü. Olayı gören çalışma arkadaşları hemen jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ancak sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından Çiftçi’nin hayatını kaybettiğini belirledi. İncelemelerin ardından Çiftçi’nin cenazesi otopsi için morga kaldırıldı. Otopsi sonrasında Çiftçi’nin cenazesi memleketi olan Çameli ilçesine götürülerek toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Maltepe’de gerçekleşen zincirleme kaza sonucunda 4 araç birbirine girdi, 4 kişi yaralandı.

Sıradaki haber:

Maltepe’de gerçekleşen zincirleme kaza sonucunda 4 araç birbirine girdi, 4 kişi yaralandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.