h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Elektrik direğine çarpan Tofaş aracı kazada kullanılamaz hale geldi, 3 kişi yaralandı.

Elektrik direğine çarpan Tofaş aracı kazada kullanılamaz hale geldi, 3 kişi yaralandı.

Çankırı'da meydana gelen trafik kazasında Tofaş otomobil, elektrik direğine çarpıp hurdaya döndü. Kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Çankırı’da bir Tofaş otomobilin elektrik direğiyle çarpışması sonucunda meydana gelen kaza, üç kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı.

Olay, Çankırı-Yapraklı karayolunun İkizören köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücünün kimliği ve plakası henüz belirlenemeyen Tofaş marka otomobil, kontrolünü kaybederek elektrik direğine çarptı. Otomobilin bu çarpışma sonucunda hurdaya döndüğü kazada, İ.U. (45), A.U. (49) ve H.U. (70) isimli üç kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, itfaiye ekiplerinin yardımıyla sıkıştıkları araçtan çıkarıldı ve sağlık görevlileri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

Tofaş otomobil, köpeği önlemek için manevra yaparken sulama kanalına düştü: 3 kişi yaralandı.

Sıradaki haber:

Tofaş otomobil, köpeği önlemek için manevra yaparken sulama kanalına düştü: 3 kişi yaralandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.