h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Enerji Tasarrufu Haftası boyunca yaklaşık bin 500 ilkokul öğrencisiyle bir araya gelindi

Enerji Tasarrufu Haftası boyunca yaklaşık bin 500 ilkokul öğrencisiyle bir araya gelindi

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, Enerji Verimliliği Haftası kapsamında beş ilde bin 500 ilkokul öğrencisiyle bir araya geldi. OEDAŞ yöneticileri, ilkokulları ziyaret ederek enerji tasarrufu ve verimliliği konusunda bilgilendirme sunumları yaptı. Ayrıca, çocuklara sokak hayvanlarına destek olmaları için mama hediye edilerek sosyal sorumluluk bilincinin gelişmesine katkı sağlandı. OEDAŞ, öğrencilerin enerji konusunda daha duyarlı olmalarını sağlamak için her yıl şiir ve resim yarışmaları düzenleyerek çalışmalarını sürdürecek.

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEDAŞ), Enerji Verimliliği Haftası kapsamında hizmet verdiği beş ilde yaklaşık bin 500 ilkokul öğrencisiyle bir araya geldi. Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak’a elektrik dağıtım hizmeti sağlayan OEDAŞ, Enerji Verimliliği Haftası’nın kutlandığı 8-14 Ocak tarihleri arasında ilkokul öğrencileriyle bir dizi etkinlik düzenledi. OEDAŞ yöneticileri, her ilde bir ilkokulu ziyaret ederek çocuklara enerji tasarrufu ve verimliliği konusunda bilgi verdi. Ayrıca, OEDAŞ’ın Can Dostlar sosyal sorumluluk projesi kapsamında, etkinlik sonunda öğrencilere mama paketi hediye edilerek sokak hayvanlarına destek olundu.

OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın, yaklaşık bin 500 ilkokul öğrencisiyle bir araya geldiklerini belirterek, enerji tasarrufunun ve verimliliğin erken yaşlarda öğrenilmesinin önemine değindi. Yalçın, OEDAŞ olarak çocuklara bu bilinci aşılamak için çeşitli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Ayrıca her yıl bir ilde “Enerji Tasarrufu” temasıyla ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik şiir ve resim yarışması düzenlediklerini de belirtti. Bu yıl Eskişehir’de gerçekleşecek olan yarışmanın duyurusunun yakında yapılacağını ifade etti. Yalçın ayrıca, çevresel, sosyal ve kurumsal faaliyetlerle gezegenimize karşı sorumluluklarını yerine getirmeye devam edeceklerini vurguladı.

Hava soğuması, ibadetle geçirilen zamanı etkilemediğini gösterdi

Sıradaki haber:

Hava soğuması, ibadetle geçirilen zamanı etkilemediğini gösterdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.