h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Engelli bireylerin ailelerine eğitim seminerleri düzenleniyor

Engelli bireylerin ailelerine eğitim seminerleri düzenleniyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Zihinsel Engellilerde Fiziksel Aktivite ve Duyu Bütünleme Semineri düzenleyerek engelli bireylerin aileleri ve öğretmenlerine destek oldu. Canik Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda gerçekleştirilen seminerde, öğretmenler ve veliler Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Birimi tarafından verilen bilgilendirme yapıldı. Ayrıca, seminerin ardından velilere tansiyon ve şeker ölçümü taraması da yapıldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, “Zihinsel Engellilerde Fiziksel Aktivite ve Duyu Bütünleme Semineri” ile engelli bireylere destek olmaya devam ediyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Engelli Hizmetleri Birimi, Canik Özel Eğitim Uygulama Okulu’ndaki öğretmenlere ve velilere seminer düzenledi. Seminerde, Fizyoterapist Seda Can, zihinsel engelli bireylerde fiziksel aktiviteler ve duyu bütünleme konularında bilgilerini paylaştı. Hem öğretmenler hem de veliler, sorularını sorma ve merak ettikleri konuları tartışma fırsatı buldu. Seminer sonrasında, Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Birimi’nde çalışan hemşire Ayşe Olgun tarafından velilere tansiyon ve şeker ölçümü taraması yapıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin bu tür etkinliklerle engelli bireylerin ve ailelerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam etmesi takdir topluyor.

Karaman’da yaşanan tır kazasında, küspe yüklü araç devrildi ve bir kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Karaman’da yaşanan tır kazasında, küspe yüklü araç devrildi ve bir kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.