h Dolar 34,1657 % 0.08
h Euro 38,2175 % 0.08
h Sterlin 45,7244 % -0.29
h Altın (Gr) 2.917,95 %-0,51
h BIST100 9.777,46 %-0,53
a

Engelli birisinin aracı çalındı

Kocaeli'de engelli Salih Yıldız'ın otomobili 10 yıllık arkadaşı tarafından çalındı. Yıldız, arkadaşının şaka yaptığını düşünerek bekledi ancak geri gelmedi. 25 gündür arkadaşına ulaşamayan Yıldız, şikayetçi oldu. Y.E. ile Yıldız'ın 10 yıldır arkadaş oldukları öğrenildi. Mağdur olan Yıldız, olayın bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünerek arabasının geri getirilmesini bekliyor.

Kocaeli’de Engelli Bir Kişiye Ait Araç Arkadaşı Tarafından Çalındı

Kocaeli’nin bir ilçesinde, 10 yıllık arkadaşı olduğu iddia edilen bir kişi tarafından engelli Salih Yıldız’ın otomobili çalındı. 25 gün boyunca arkadaşına ulaşamayan ve şikayetçi olan Yıldız, “Arkadaşım benden anahtarı isteyerek ‘Aracı başka yere park ederim’ dedi. Ben anahtarı kendisine verdim. Anahtarı aldıktan sonra arabayı alıp gitti. Başta şaka yaptığını düşündük ancak geri gelmedi” dedi.

Olay, 20 Aralık 2023 tarihinde Darıca’daki bir kahvehanede meydana geldi. İddialara göre Y.E., park edeceğini söyleyerek yüzde 96 engelli raporu bulunan arkadaşı Salih Yıldız’ın otomobiline bindi ve ortadan kayboldu. Haber alamayan Yıldız, bir süre Y.E.’nin şaka yaptığına inanarak bekledi. Ancak Y.E.’ye 25 gündür ulaşamayan Salih Yıldız, şikayetçi oldu. Yıldız ve Y.E.’nin 10 yıldır arkadaş oldukları öğrenildi.

Salih Yıldız, olayın yaşandığı günü şu şekilde anlattı: “Kahvehanede arkadaşlarımla otururken başka bir araç geldi ve benim aracımın önünden ayrılmam gerekiyordu. Merdivenlerden inmem uzun sürer diye arkadaşım Y.E., ‘Aracı başka yere park ederim’ diyerek benden anahtarı istedi. Ben de araba anahtarını kendisine verdim. Y.E. anahtarı aldıktan sonra arabayı alıp gitti. Başta Y.E.’nin şaka yaptığını düşündük ancak geri gelmedi. Bir daha da kendisine ulaşamadım.”

Y.E.’ye uzun bir süredir ulaşamadığını belirten Yıldız, şunları söyledi: “İlk gün telefonu açıktı, bir yere gittiğini düşündüm ancak daha sonra kendisine ulaşamadım. Karakola gidip şikayetçi oldum. Polisler, aracın İstanbul’da plaka tanıma sistemine takıldığını ancak henüz yakalayamadıklarını, eğer çevirmeye girerse yakalanabileceğini söyledi. Savcılığa da suç duyurusunda bulundum ama şu ana kadar bir sonuç elde edemedim. Y.E., vicdanına elini koyup aracımı geri getirmeli. Benim gibi birçok kişi mağdur oldu. Başka insanları da dolandırmış.”

Mardin’de şehitler için sabah namazından sonra gerçekleştirilen dua etkinliği

Sıradaki haber:

Mardin’de şehitler için sabah namazından sonra gerçekleştirilen dua etkinliği

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.