h Dolar 33,9957 % -0.22
h Euro 38,0316 % -0.22
h Sterlin 45,2948 % 0.55
h Altın (Gr) 2.833,67 %1,11
h BIST100 9.975,61 %2,06
a

Bingöl Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda özel öğrenciler karne heyecanı yaşadı

Bingöl’de, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda birinci kademe öğrencileri, aileleriyle birlikte ilk kez karne heyecanı yaşadı. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okulların iki haftalık ara tatiline girdiği bu günde, öğrenciler sabah aileleriyle birlikte okula gelerek karnelerini aldı. İlk kez karne heyecanı yaşayan 6 özel öğrenci, anne ve babalarının yanı sıra sınıf öğretmenleri ve okul müdüründen karnelerini aldı. Öğrenciler, bu anı öğretmenleri ve aileleriyle hatıra fotoğrafı çekerek ölümsüzleştirdi.

Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Mehmet Tokuş, birinci kademe öğrencilerinin ilk kez karne heyecanı yaşadığını belirterek, çocukların sosyalleşme sürecinde önemli adımlar attıklarını ifade etti. Tokuş, “Birinci kademe öğrencilerimize ilk kez karne vererek, dağıtımını gerçekleştirdik. Çocuklarımızın yüzlerindeki gülümsemeyi görünce, sosyalleştiklerini anlıyoruz ve mutlu oluyoruz. Bu heyecanı onlarla birlikte, öğretmenlerimiz ve ailelerimizle beraber yaşadık. Çocuklarımız için gerçekten çok güzel bir deneyimdi. Okulu, öğrenci davranışlarının değiştiği alan olarak tanımlarız ve bu çocuklarımıza davranış değişimi kazandırdığımızda mutlu oluruz. Onlar okula geldiklerinde ilk defa buradaydılar ve bu yönüyle bizim için önemli bir adım. Başlangıç noktasından bu noktaya geldiğimizde ciddi bir gelişim kaydedildi. Ebeveynlerimizden isteğimiz, tatil sürecinde de öğretmenlerimizin verdiği yönergeler doğrultusunda hareket etmeleridir” dedi.

Oğlu Muhammed Tahir ile birlikte okula gelen ve ilk karne heyecanını yaşayan Baba Yunus Kaval, “Okulumuzdan çok memnunuz. Allah hocamızdan razı olsun. Bu tür etkinlikler çocuklar için önem taşır. İnşallah Muhammed Tahir daha da ileriye gidecektir. Muhammed Tahir için bugün önemli ve anlamlı bir gün, çok mutluyuz” sözlerini dile getirdi.

Vakit.com.tr olarak bu haberde “Bingöl Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda özel öğrenciler karne heyecanı yaşadı” başlığını seçebiliriz. Başlık dikkat çekici ve arama motorlarında tıklama almasını sağlayabilecek niteliktedir.

Elazığ’da DEAŞ operasyonu kapsamında 6 şüpheli gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Elazığ’da DEAŞ operasyonu kapsamında 6 şüpheli gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.