h Dolar 34,2963 % 0.1
h Euro 36,9715 % 0.1
h Sterlin 44,3447 % -0.33
h Altın (Gr) 2.994,93 %-1,08
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Engelli Vatandaşa Yardım Eden Polise Validen Ödül: Osmaniye’de Örnek Davranış!

Engelli Vatandaşa Yardım Eden Polise Validen Ödül: Osmaniye’de Örnek Davranış!

Osmaniye'de tekerlekli sandalyede olan engelli bir vatandaşa yağmurda ıslanmaması için şemsiye tutan polis memuru, Vali Erdinç Yılmaz tarafından ödüllendirildi. Vali Yılmaz, polis memurunu özverili davranışı için başarı belgesiyle ödüllendirdi. Vali, polis memurunun yaptığı davranışın insanların vicdanına hitap ettiğini ve Türk Polis Teşkilatı'nın tüm polislerinin yardımsever olduğuna inandığını belirtti. Polis memuru ise engelli vatandaşlara yardım etmenin görevleri olduğunu söyledi.

Osmaniye’de Yağmurlu Havada Engelli Vatandaşa Şemsiye Tutan Polis Memuru Ödüllendirildi

Osmaniye’de sağanak yağışın etkisiyle tekerlekli sandalyede olan bir engelli vatandaşa, yağmurdan ıslanmaması için şemsiye tutan polis memuru, büyük takdir topladı. Polis memuru Mehmet Yılmaz, Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz tarafından ödüllendirildi. Vali Yılmaz, polis memuru Mehmet Yılmaz’ı makamında kabul ederek başarı belgesi verdi.

Polis memurunun yürekleri ısıtan bu davranışını değerlendiren Vali Erdinç Yılmaz, “Bu davranışınla insanlarımızın vicdanına, milletimizin kalbine dokundun. Ben Türk Polis Teşkilatı’nın tüm mensuplarının senin gibi yardımsever olduğuna yürekten inanıyorum. Bu davranış, milletimize yakışan bir tutumdu. Tebrik ediyorum. Biz zaten halkımız için buradayız, onların hizmetindeyiz. Milletimize en iyi hizmeti sunmak hepimizin görevi” şeklinde konuştu.

Polis memuru Mehmet Yılmaz ise özverili hareketlerinin devam ettiğini belirterek, “Biz her zaman engelli vatandaşlarımıza yardım etmeye çalışıyoruz. Bu durum bu sefer sosyal medyada paylaşılınca gündem oldu. Polislik görevi ve Yetki Kanunu’nda ‘polis, zayıf ve savunmasız kişilere yardım eder, halkın canını, malını ve itibarını korur’ şeklinde ifade edilmektedir. Bu bizim asli görevimizdir, yapmamız gereken bir şeydir. Halka hizmet, hakka hizmettir” diye konuştu.

Osmaniye’de jandarma tarafından gerçekleştirilen terör operasyonunda 1 kişi tutuklandı

Sıradaki haber:

Osmaniye’de jandarma tarafından gerçekleştirilen terör operasyonunda 1 kişi tutuklandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.