h Dolar 34,2669 % 0
h Euro 37,0577 % 0
h Sterlin 44,5426 % 0.07
h Altın (Gr) 3.016,04 %-0,38
h BIST100 8.838,60 %2,13
a

Erciş’te Vatandaşlar Türk Kızılayı Kan Bağışı Kampanyasına Yoğun İlgi Gösterdi

Türk Kızılayı, kış aylarında azalan kan stoklarının artırılması amacıyla Türkiye genelinde “Birbirimize candan bağlıyız” sloganıyla bir kampanya başlattı. Erciş’te de bu kampanyaya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Kampanya kapsamında kan bağışı yapmak amacıyla Erciş’e gelen Kızılay gönüllüsü Ayhan Boğa, hava şartlarının zorlu olması ve Ramazan ayının yaklaşması nedeniyle kan stoklarının tükenmemesi için kampanyanın hızla devam ettiğini belirtti. Boğa, tüm halkı kan bağışına davet ederek, herkesi beklediklerini ifade etti.

Genç Kızılay gönüllüsü Zeynep Marufoğlu ise Türkiye genelinde başlatılan kan bağışı kampanyasına katılmak isteyen herkesi “Birbirimize candan bağlıyız” diyerek kan bağışçısı olmaya çağırdı. Marufoğlu, ihtiyaç sahibi milyonları hayata bağlamak amacıyla bu kampanyanın önemine vurgu yaptı.

Kan bağışı yapan Yunus Akyol ise Erciş’e gelen Kızılay kan bağış aracına kan vererek katkıda bulunduklarını ve ikramlarını aldıklarını belirtti. Akyol, Kızılay’a teşekkür ederek, yaptıkları güzel hizmetten dolayı minnettar olduklarını dile getirdi.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaplan’ın annesi, hayata veda etti

Sıradaki haber:

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaplan’ın annesi, hayata veda etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.