h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Erciş ilçesindeki vatandaşlar, “Birbirimize Candan Bağlıyız” kampanyası kapsamında bağışlarda bulundu.

Erciş ilçesindeki vatandaşlar, “Birbirimize Candan Bağlıyız” kampanyası kapsamında bağışlarda bulundu.

Türk Kızılay'ının başlattığı "Birbirimize Candan Bağlıyız" kampanyası, Van'ın Erciş ilçesindeki vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Kampanya kapsamında yapılan kan bağışları ile Türkiye genelindeki kan stokları artırılıyor. Kızılay gönüllüleri, hava şartları ve ramazan nedeniyle kan stoklarının azalmaması için kampanyayı hızla sürdürdüklerini belirtti. Erciş'te gerçekleştirilen kan bağışına katılan bir vatandaş ise Kızılay'a teşekkür ederek, yapılan hizmetin önemine vurgu yaptı. Kampanyaya katılmak isteyen herkesi kan bağışına davet edildi.

Türk Kızılay’ın kış aylarında kan stoklarını artırmak amacıyla başlattığı “Birbirimize Candan Bağlıyız” kampanyası, Van’ın Erciş ilçesindeki vatandaşlar tarafından desteklendi. Erciş’te düzenlenen kan bağışı etkinliği büyük ilgi gördü. Kızılay gönüllüsü Ayhan Boğa, “Hava şartlarının ve yaklaşan Ramazan döneminin etkisiyle kan stoklarının düşmemesi için Türkiye genelinde başlatılan yeni kan bağışı kampanyası hızla devam ediyor. Burada gönüllü olarak görev alıyoruz. Halkımızı kan bağışı yapmaya davet ediyoruz. Herkesi bekliyoruz” şeklinde konuştu. Genç Kızılay gönüllüsü Zeynep Marufoğlu ise, “Tüm Türkiye’de başlattığımız kan bağışı kampanyasına siz de katılmak ister misiniz? Siz de kan bağışçımız olun, ihtiyacı olan milyonlara umut olalım” dedi. Kan bağışında bulunan Yunus Akyol ise, “Erciş’teyiz ve Kızılay kan bağış aracı buraya geldi. Biz de kan verdik ve ikramlarımızı aldık. Kızılay’a yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu güzel hizmet, hem bizim hem de insanlık adına önemli bir hizmet. Emeklerinin karşılığını almasını diliyoruz, teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Varto’da Regaip Kandili coşkusu yaşandı

Sıradaki haber:

Varto’da Regaip Kandili coşkusu yaşandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.