h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a

Erdengi, terör eylemlerini kınadı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi, PKK terör örgütünün son saldırılarında cani yüzünü gösterdiğini belirtti. Erdengi, terör saldırılarının lanetlenmesi ve terörle mücadelede daha etkin adımların atılması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, terör örgütüne destek veren siyasi uzantıların meclisteki varlıklarının sona erdirilmesi ve terörle mücadele alanında daha sert önlemler alınması gerektiğini dile getirdi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi, PKK terör örgütünün son terör saldırılarında bir kez daha vahşi yüzünü gösterdiğini belirtti. Başkan Erdengi, PKK’nın insani ve ahlaki değerlere saygı duymayan, 40 yıldır alçakça saldırılarına devam eden bir terör örgütü olduğunu ifade etti. Son olarak Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 22-23 Aralık 2023 tarihlerinde 12 kahramanımızı ve 12 Ocak 2024 tarihinde ise 9 kahramanımızı şehit ederek bu canice yüzünü bir kez daha sergiledi. Erdengi, bu menfur saldırıları lanetleyerek, her biri kendi kanıyla sulanan aziz vatanımızın başının sağ olsun dedi. Üzüntümüz kadar öfkemiz de büyük; ateş sadece düştüğü yeri değil, bütün Türkiye’yi yaktı. Eğer gerçekten şehitlere bir vefa borcumuz varsa, samimiysek önce Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde terör örgütünü destekleyen kişilerin bulunmasına izin vermeyin, hatta iş birliği yapmayın. Siyasi ikbal ve çıkarlar uğruna terör örgütlerinin siyasi uzantılarını Meclis’te tutmak, onları uluslararası alanda meşru göstererek emperyalist güçlerin ve devletlerin araçları haline getirmek demektir. Baş tutan, başı kesilmedikçe terör sona ermeyecektir. Abdullah Öcalan idam edilmedikçe terör sona ermeyecektir. Mecliste siyasi uzantıları olduğu sürece terör sona ermeyecektir. Teröristlerin ve yakınlarının mal varlıklarına el konulmadıkça terör sona ermeyecektir. Teröristlerin ve yakınlarının işletme ruhsatları iptal edilmedikçe terör sona ermeyecektir. Teröristlere, sempatizanlarına ve siyasi uzantılarına sağlanan sosyal güvenceler iptal edilmedikçe terör sona ermeyecektir. Yurt dışında yaşayan teröristlerin ve sempatizanlarının ülkeye girişi ve turistik gezileri engellenmedikçe terör sona ermeyecektir. Ülkenin bölünmez bütünlüğüne zarar verenlere ömür boyu siyaset yapma imkanı verilmez ve tüm mal varlıklarına el konulmadıkça terör sona ermeyecektir. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere terör uzantısı partilerin katılımına izin verilirse terör sona ermeyecektir. Kısacası, aynı hataların yapılmaya devam etmesi durumunda terör sona ermeyecektir.

Kalpleri paramparça eden bir tesadüf

Sıradaki haber:

Kalpleri paramparça eden bir tesadüf

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.