h Dolar 34,0986 % 0.2
h Euro 38,0971 % 0.2
h Sterlin 45,3225 % 0
h Altın (Gr) 2.841,59 %0,45
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Erzincan’da mobilya dolu bir tır tamamen alevlere teslim oldu

Erzincan’da mobilya dolu bir tır tamamen alevlere teslim oldu

Erzincan’da bir tır, mobilya malzemelerinin yüklü olduğu bir şekilde alev aldı. Sürücü, yangını fark ederek aracı durdurdu ve kendini dışarı attı. Tır tamamen yanarken, olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiye tarafından söndürüldü ancak tır kullanılamaz hale geldi. Tır sürücüsü yangını fark ettikten sonra kendini kurtardı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Erzincan’da Mobilya Yüklü Tır Alev Alev Yandı

Erzincan’da meydana gelen olayda, Sivas-Erzincan karayolu üniversite kavşağında, Bekir Büyükbektaş isimli şoförün yönetiminde olan 55 JH 321 plakalı tır, mobilya yüküyle yol alırken elektrik aksamından kaynaklanan bir yangınla karşılaştı. Sürücü, tırın dikiz aynasından yangını fark ederek hızla durarak kendini dışarı attı. Patlama sesleri duyulurken yangın, tırı tamamen sarıp sardı. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale eden 3 itfaiye aracıyla birlikte Sivas-Erzincan karayolu, trafik ekipleri tarafından geçici olarak kapatıldı. İtfaiyenin yarım saatlik mücadelesi sonucunda yangın kontrol altına alındı ancak tır kullanılamaz hale geldi.

Tır sürücüsü Bekir Büyükbektaş, kantardan çıktıktan kısa bir süre sonra seyir halindeyken dikiz aynasından yangını fark ettiğini ve kendini kurtardığını belirtti.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Muhtarın kalp krizi sonucu hastaneye yetişmesi için köy yolu açıldı

Sıradaki haber:

Muhtarın kalp krizi sonucu hastaneye yetişmesi için köy yolu açıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.