h Dolar 34,1343 % 0.06
h Euro 38,2459 % 0.06
h Sterlin 45,8239 % 0.09
h Altın (Gr) 2.917,07 %0,10
h BIST100 10.029,73 %1,44
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Aşkale ilçesinde

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Aşkale ilçesinde

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Aşkale ilçesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak ve vatandaşlarla buluşmak için ziyaret gerçekleştirdi. İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı ile görüşen Vali Çiftçi, Cuma namazı sonrası vatandaşların taleplerini dinledi. Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü'nü de ziyaret eden Vali Çiftçi'ye, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü ve diğer yetkililer eşlik etti. Vali Çiftçi, temaslarının ardından ilçeden ayrıldı.

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, sürdürmekte olduğu ilçe ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Bu kez, tarihi boyunca çeşitli kavimlere ev sahipliği yapmış olan, doğu ile batıyı birleştiren önemli bir geçiş noktası olan Aşkale ilçesine gerçekleştirdi.

Vali Çiftçi, ilk olarak İlçe Kaymakamı Emre Oğuztürk ve kurum yöneticileriyle bir araya geldi ve Kaymakam Oğuztürk’ten ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Cuma namazının ardından Aşkale Merkez Camii’nde yoğun bir ilgiyle karşılaşan Vali Çiftçi, vatandaşların taleplerini dinledi ve esnafa başarı dileklerinde bulundu.

Daha sonra Aşkale Belediyesi’ne geçen Vali Çiftçi, Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış’tan belediyenin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü de ziyaret eden Vali Çiftçi’ye, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, İl Emniyet Müdür Vekili Mustafa İzzet Ersoy, İl Müftüsü Rüstem Can, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, İl Göç İdaresi Müdürü Haşim Özcan ve İl Tarım ve Orman Müdürü Alpaslan Kenger eşlik etti.

Vali Çiftçi, ziyaretlerin ardından akşam saatlerinde ilçeden ayrıldı.

Kutup soğuklarının etkilediği ABD’de yaşanan ölü sayısı 59’a yükseldi

Sıradaki haber:

Kutup soğuklarının etkilediği ABD’de yaşanan ölü sayısı 59’a yükseldi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.