h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Erzurum’da Şiddetli Soğuk ve Kar Yağışı Etkisini Sürdürüyor

Erzurum’da Şiddetli Soğuk ve Kar Yağışı Etkisini Sürdürüyor

Erzurum ve çevresinde, soğuk ve karlı hava nedeniyle olumsuz etkiler devam ediyor. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü, Erzurum, Erzincan, Bayburt ve çevresinde kar yağışının aralıklı olarak devam edeceğini bildirdi ve sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bölgede sis, pus, buzlanma ve don olayları da görüleceği tahmin ediliyor. Rüzgarın zamanla kuvvetli esmesi bekleniyor ve çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekiyor. Erzurum'da bugün ve yarın kar yağışı beklenirken, daha sonraki günlerde sis etkili olacak.

Erzurum’da Soğuk ve Karlı Hava Hayatı Etkiliyor

Erzurum, Erzincan, Bayburt ve çevre illerde hava durumu hala soğuk ve kar yağışlı şekilde devam ediyor. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü, bölgenin genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu olduğunu ve sabah saatlerinden itibaren Erzurum, Erzincan, Bayburt ve çevrelerinde aralıklı kar yağışının olacağını bildirdi. Öğle saatlerinden sonra yüksek kesimlerde yoğun kar yağışı bekleniyor. Sürücüleri düşük görüş mesafesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda yetkililer uyarıyor. Sabah ve gece saatlerinde sis ve pus olaylarıyla birlikte buzlanma ve don olaylarına da dikkat edilmesi gerektiği tahmin ediliyor.

Erzurum ve çevresinde hava sıcaklıkları mevsim normallerine yakın seyrederken, rüzgar hafif güney yönlerinden esiyor ve zamanla orta kuvvette (30-50 kilometre/saat), öğle saatlerinden sonra ise yer yer kuvvetli olarak bekleniyor. Bölgedeki dağlık alanlarda yüksek kar örtüsü nedeniyle çığ tehlikesine karşı yetkililerin ve vatandaşların dikkatli olması gerekiyor. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü tahminlerine göre bugün ve yarın Erzurum’da kar yağışı bekleniyor. İlerleyen günlerde ise bölgede yoğun sis etkili olması tahmin ediliyor.

Ödeme anlaşmazlığı kavgası kanlı bir şekilde sonuçlandı: 1 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Ödeme anlaşmazlığı kavgası kanlı bir şekilde sonuçlandı: 1 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.