h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Esenyurt’ta bir hırsız, çaldığı ayakkabıyı beğenmeyince başka biriyle takas etti.

Esenyurt’ta bir hırsız, çaldığı ayakkabıyı beğenmeyince başka biriyle takas etti.

Esenyurt'ta bir hırsız, kafasına bez parçası yerleştirerek bir apartmana girdi. Dairelerin önündeki ayakkabıları deneyen hırsız, beğendiği bir ayakkabıyı çaldı ancak daha sonra başka bir dairede daha güzelini bulunca çaldığı ayakkabıyı değiştirdi. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen olayda, hırsızın rahatlıkla ayakkabıları seçtiği ve giydiği görüldü. Apartman sakinleri olayı "akıl almaz" olarak nitelendirirken, hırsızın soygun yapabileceği kadar cesur olabileceği endişesi de dile getirildi.

Esenyurt’ta Bir Apartmana Giren Hırsız Ayakkabı Hırsızlığı Yaptı!

Esenyurt’ta yaşanan inanılmaz bir olayda, bir apartmana giren hırsız, kafasını örttüğü bir bez parçasıyla katları dolaşarak dairelerin önündeki ayakkabıları denedi. Sessiz ve rahat bir şekilde hareket eden şüpheli, beğendiği bir ayakkabıyı çalarak yerine kendi ayakkabısını bıraktı. Ancak daha sonra başka bir dairede daha güzel bir ayakkabı bulunca, çaldığı ayakkabıyı hemen değiştirerek binadan uzaklaştı. Güvenlik kamerası, hırsızlık anlarını saniye saniye kaydetti.

Olay, 17 Ocak günü sabaha karşı saat 04:00 sıralarında, Esenyurt Kıraç Şehitler Mahallesi Kavak Sokak’ta gerçekleşti. Şahıs, tanınmamak için kafasını örttüğü bir bez parçasıyla sokaktaki bir binaya gizlice giriş yaptı. Tıpkı bir mağazada ayakkabı seçer gibi davranan hırsız, ilgisini çeken bir ayakkabıyı alarak yerine kendi ayakkabısını bıraktı. Ardından diğer katlara da uğrayan hırsız, gördüğü daha güzel bir ayakkabıyı çalarak yerine geçti. Yeni ayakkabıyı tanınmamak için hemen giyen hırsız, binadan ayrılarak ortadan kayboldu. Bu akıl almaz olay, binanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay hakkında konuşan Abdulcebbar Yetkin, “Bu gerçekten korkunç bir şey. Bu hırsız bir daireye girip soygun da yapabilirdi. Mesela su saatlerini bile çalıyorlar. Ayakkabıları denemek için geliyor. Kapımı inceliyor. Tüm binayı kontrol ettikten sonra hiçbir şey olmamış gibi ayakkabıyı giyip gidiyor. Eski ayakkabıyı bırakıp başka bir ayakkabıyla kaçıyor. Üst kattaki daireleri tarayarak geliyor. Üst katta beğendiği bir ayakkabıyı buluyor. O ayakkabıyı çıkarıp deniyor” dedi.

Terör operasyonunda 4 ilde gerçekleştirilen baskınlarda 3 şüpheli gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Terör operasyonunda 4 ilde gerçekleştirilen baskınlarda 3 şüpheli gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.