h Dolar 34,2250 % 0.26
h Euro 37,1280 % 0.26
h Sterlin 44,6498 % 0.38
h Altın (Gr) 2.978,83 %0,84
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Esenyurt’ta bir vatandaş, bankadan çıktıktan sonra gasp edildi! Görüntüler ortaya çıktı

Esenyurt’ta bir vatandaş, bankadan çıktıktan sonra gasp edildi! Görüntüler ortaya çıktı

Esenyurt'ta bir banka şubesinden para çeken bir kişi, silahlı bir grup tarafından gasp edildi. Gaspçılar, 2 milyon TL'lik çantayı alamadı ve içinden 600 bin TL çaldı. Gaspçılar, son zamanlarda birçok hırsızlık girişiminde bulunmuş.

Esenyurt’ta bir banka şubesinden para çekerken gasp edilen bir vatandaşın olayıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. Gaspçılar, tam 2 milyon TL dolu çantayı alamadan kaçmaya çalıştı ve içinden 600 bin TL alarak kayıplara karıştı. Şüphelilerin bu hafta içinde birçok hırsızlık girişiminde bulundukları ortaya çıktı.

Olay, Esenyurt Hadımköy yolundaki bir katılım bankası şubesi önünde meydana geldi. İş adamı Cafer Ç., 2 milyon TL çekmek için bir gün önceden bankaya bilgi verdi. Öğlen saatlerinde bankaya giden Cafer Ç., parayı çekip çantasına koydu. Arabasına geçerken banka önünde bekleyen silahlı bir grup, 2 milyon TL dolu çantayı alarak kaçmaya çalıştı. Cafer Ç., gaspçılara karşı direnerek çantayı vermedi. Şüpheliler, adamı döverek çantayı almaya çalıştı. Fakat çantayı alamayan 3 şüpheli, içinden 600 bin TL çalarak kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Cafer Ç.’yi ifade için karakola götürdü. Şüphelilerin bu hafta içinde birçok hırsızlık girişimine karıştıkları öğrenildi.

Vicdanları yakan yangın Van’da!

Sıradaki haber:

Vicdanları yakan yangın Van’da!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.