h Dolar 34,0833 % 0.03
h Euro 37,9039 % 0.03
h Sterlin 45,1908 % 0
h Altın (Gr) 2.794,87 %-0,27
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Esenyurt’ta Gündüz Vakti Gerçekleşen Hırsızlık, Güvenlik Kamerası Kayıtlarına Yansıdı

Esenyurt’ta Gündüz Vakti Gerçekleşen Hırsızlık, Güvenlik Kamerası Kayıtlarına Yansıdı

Esenyurt'ta bir kebap salonunda meydana gelen hırsızlık olayında, güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde hırsızın kasadan 7 bin 600 TL çaldığı görülüyor. Olayda, işletme sahibi ve diğer esnafların benzer sıkıntılar yaşadığı belirtildi. Suç duyurusunda bulunacaklarını ifade eden işletme sahibi Rıfat Moğoltay, bölgedeki esnafın bu tür olaylardan dolayı mağdur olduğunu söyledi.

Esenyurt’ta bir kebap salonunda meydana gelen hırsızlık olayı, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kebap salonunun kasasından çalınan 7 bin 600 lira parayı alan hırsızın görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesi’nde bulunan bir kebap salonunda yaşandı. Sabah saatlerinde işletme personeli, dükkanı açtıktan sonra alt kata inmek üzere kepengi kapattı. Bu sırada şüpheli bir kişi, dükkanın içini bir süre gözetlemeye başladı. Çalışan alt kata indiğinde, hırsız camı açarak içeri girdi. Hızlıca kasadaki 7 bin 600 lira ve bozuk paraları alarak kayıplara karıştı. İşletmenin güvenlik kamerası, bu anları kaydetti.

Olayla ilgili konuşan işletme sahibi Rıfat Moğoltay, “Ben Esenyurt’ta bir kebap işletmesi olduğunuz. Sabah saat 08.00’de kepengin biri açık, diğeri kapalıyken bir hırsız içeriye bakıyordu. İçerinin boş olduğunu anlayınca içeriye girdi. Ardından direkt olarak kasaya yönelerek onu açtı. Kasadan 7 bin 600 lirayı alıp aynı şekilde camdan çıkarak kayboldu. Personel inşaata inmek üzereyken, içeride kimse olduğunu kontrol etmek üzere içeri bakıyordu. İçeride kimse olmadığını anladıktan sonra içeri girdi. Bu süre hiç sürmedi, sadece 15-20 saniye içinde kasayı açtı. Tüm paralar ayrı ayrı duruyordu. Tüm parayı ve bir miktar bozuk parayı alarak olay yerinden ayrıldı. Şu anda henüz suç duyurusunda bulunmadım, çünkü olay henüz taze. Ancak suç duyurusunda bulunacağım. Daha önce böyle bir durumla karşılaşmamıştık, ancak bölgedeki esnaflar maalesef bu tür durumlarla sık sık karşılaşıp mağdur oluyorlar” şeklinde konuştu.

Karabük’te ahşap bir ev yangın sonucu kül oldu

Sıradaki haber:

Karabük’te ahşap bir ev yangın sonucu kül oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.