h Dolar 34,2900 % 0.08
h Euro 36,9725 % 0.08
h Sterlin 44,4217 % -0.16
h Altın (Gr) 3.020,60 %-0,23
h BIST100 8.741,96 %-1,09
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Esenyurt’ta, okul önlerinde yapılan polis uygulamasına helikopter de destek verdi

Esenyurt’ta, okul önlerinde yapılan polis uygulamasına helikopter de destek verdi

Esenyurt'ta yapılan polis uygulamasında helikopter desteğiyle okul önlerinde asayiş denetimi gerçekleştirildi. Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube ve Çocuk Şube ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimde araçlar arandı ve servis sürücülerinin belgeleri kontrol edildi. Vatandaşlar, bu uygulamaların memnuniyet verici olduğunu ifade ederek polise teşekkür etti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ise eğitim döneminde okul çevrelerinde, umuma açık yerlerde, servis araçlarında ve park/bahçelerde uygulamalarına devam edeceğini açıkladı.

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde, polis ekipleri tarafından okul önlerinde gerçekleştirilen helikopter destekli asayiş uygulaması haberi paylaşıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü’nün işbirliğiyle yürütülen bu uygulamada, Esenyurt’un farklı noktalarında Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube ve Çocuk Şube ekipleri görev aldı. Uygulama sırasında durdurulan araçlar ve servis sürücülerinin belgeleri kontrol edilirken, polis aynı zamanda şüpheli şahısları da takibe aldı. Denetim noktalarında yakalanan bir vatandaş, okul önlerinde yapılan bu asayiş uygulamalarından memnuniyetini dile getirerek polise teşekkür etti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, eğitim sürecinde okul çevrelerinde, umuma açık yerlerde, okul servis araçlarında, park ve bahçelerde benzer uygulamaların devam edeceğini belirtti.

Şehrin huzuru ve güvenliği ele alındı

Sıradaki haber:

Şehrin huzuru ve güvenliği ele alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.