h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Esenyurt’ta Oyuncak Mağduru Olduğunu Düşünen Hırsızlar, Bir Benzin İstasyonunda Bir Anahtarlık Çaldılar

Esenyurt’ta Oyuncak Mağduru Olduğunu Düşünen Hırsızlar, Bir Benzin İstasyonunda Bir Anahtarlık Çaldılar

Esenyurt'ta bir benzin istasyonunda gerçekleşen olayda, 2 kadın ve 1 erkek, peluş oyuncak alma bahanesiyle çalışanı oyalayarak kasada duran anahtarlıkları çalmıştır. Bu hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansımıştır. Şüpheliler, peluş ayıcığı da alarak istasyondan uzaklaşmıştır.

Esenyurt’ta bir benzin istasyonunda, çalışanın dikkatini dağıtmak için peluş oyuncak almak bahanesini kullanan 3 kişi, güvenlik kameralarına yakalandı. Olay, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde bulunan bir benzin istasyonunda meydana geldi. İstasyona gelen bir kadın ve bir erkek, tezgahtaki çalışanı oyalamak için peluş oyuncak almak istedi. Bu sırada, çift kasanın yakınındaki anahtarlıkları çalıp ceplerine doldurdu. Şüpheliler daha sonra başka bir kadınla birlikte peluş ayıcığı da alarak istasyondan uzaklaştı. Benzin istasyonunun güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şüphelilerin rahat ve pervasız tavırlarıyla anahtarlıkları ceplerine doldurdukları anlar yer alıyor.

Germencik’te Uyuşturucu Çetesi Operasyonla Yakalandı: İşte Detaylar

Sıradaki haber:

Germencik’te Uyuşturucu Çetesi Operasyonla Yakalandı: İşte Detaylar

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.