h Dolar 34,2407 % 0.35
h Euro 37,2185 % 0.35
h Sterlin 44,7513 % 0.76
h Altın (Gr) 2.981,81 %0,94
h BIST100 8.903,72 %-1,10
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Eskişehir protokolü, şehit ailesine nezaket ziyaretinde bulundu

Eskişehir protokolü, şehit ailesine nezaket ziyaretinde bulundu

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ve il protokol üyeleri, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Evcin'in naaşı düzenlenen cenaze törenlerinin ardından toprağa verildi. Vali Aksoy, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü de aileyi ziyaret ederek başsağlığı diledi.

“Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ve yanındaki il protokol üyeleri, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin’in ailesini ziyaret ettiler.

Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kilit Harekatı sırasında, üs bölgelerine sızma girişiminde bulunan teröristlerle çıkan çatışmada hayatını kaybeden 27 yaşındaki İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin’in cenaze törenlerinin ardından dün Bozan Mahallesi Mezarlığı’nda defnedildi. Eskişehir halkı, şehit ailesine destek olmak için her an yanlarında olurken, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir, İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Orhan Bayrak şehit ailesini ziyaret ederek başsağlığı dilediler.

Bu olay hakkında yeni gelişmeler için takipte kalın!”

Kobani davası mahkemede devam ediyor

Sıradaki haber:

Kobani davası mahkemede devam ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.