h Dolar 34,0990 % 0.19
h Euro 38,0728 % 0.19
h Sterlin 45,3632 % 0.02
h Altın (Gr) 2.836,79 %0,28
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde güz dönemi değerlendirildi

Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde güz dönemi değerlendirildi

Erzurum Teknik Üniversitesi'nde Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak başkanlığında gerçekleştirilen Akademik Kurul Toplantıları’nda 2023-2024 güz dönemi eğitim öğretim faaliyetleri, projeler ve toplumsal katkılar değerlendirildi. Rektör, dekanlar, enstitü müdürleri ve akademisyenlerle toplantılarında buluşarak çalışmaları gözden geçiren Çakmak, gelecek dönemin planlamasını yapmanın önemine vurgu yaptı. Üniversitenin adının daha üst sıralara çıkması ve öğrencilere daha fazla fayda sağlama amacıyla çalışmaların devam edeceğini belirten Rektör Çakmak, yapılan değerlendirme toplantılarının bahar döneminin daha verimli geçmesini sağlayacağını ifade etti.

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ), Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak başkanlığında gerçekleştirilen Akademik Kurul Toplantıları ile gündeme geldi. 2023-2024 güz döneminde eğitim öğretim faaliyetleri, kontenjan doluluk oranları, akademik çalışmalar, projeler ve toplumsal katkı faaliyetleri gibi konuların değerlendirildiği toplantılara, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Fatih Yetim, Prof. Dr. Ceren Sultan Elmalı ve Genel Sekreter Doç. Dr. Ahmet Dumlu da katıldı.

Rektör Çakmak, hafta boyunca süren toplantılarda dekanlar, enstitü müdürleri ve akademisyenlerle bir araya gelerek, yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı ve öğrencilerin ve akademik personelin taleplerini dinledi.

Toplantıların gelecek dönemin planlamasında önemli bir rol oynadığını vurgulayan Rektör Çakmak, “Geleneksel olarak fakültelerimiz ve enstitülerimizle bir araya gelerek mevcut durumu değerlendiriyor ve gelecek dönem için yol haritasını belirliyoruz. Yaptığımız çalışmaları gözden geçiriyor ve hedeflerimize ne derecede ulaştığımızı değerlendiriyoruz. Üniversitemiz her geçen yıl daha da ilerlemektedir. Üniversitemizin adını daha üst sıralara taşımak için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürmeli ve öğrencilerimize nasıl daha faydalı olabileceğimizi düşünmeliyiz. Umarım bu değerlendirme toplantıları, bahar döneminin akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz için daha verimli geçmesini sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

Orman Fakültesi personelinde önemli bir değişim yaşandı

Sıradaki haber:

Orman Fakültesi personelinde önemli bir değişim yaşandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.