h Dolar 34,1505 % 0.03
h Euro 38,0889 % 0.03
h Sterlin 45,7085 % 0.29
h Altın (Gr) 2.885,98 %0,03
h BIST100 10.031,93 %1,46
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ev yangınından 2 kedi itfaiye ekiplerince kurtarıldı

Ev yangınından 2 kedi itfaiye ekiplerince kurtarıldı

Muğla Bodrum'da bir evde çıkan yangında itfaiye ekipleri, çıkan yangını söndürdü ve evde bulunan 2 kedi yaralı olarak kurtarıldı. Yangının klimalardan çıktığı düşünülüyor ve olay yerine hızla ulaşan itfaiye ekipleri, kedileri yaralı bir şekilde bulup sahiplerine teslim etti. Kedilerin sağlık durumu iyi ancak evde maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir evde meydana gelen yangın sırasında, itfaiye ekipleri 2 kediye yardım etti. Olay, Yalıkavak Dirmil Mahallesi’nde öğle saatlerinde gerçekleşti. Evdeki yangını fark eden vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler, kısa sürede yangını kontrol altına alarak soğutma çalışmalarına başladı. Bu esnada, evde bulunan 2 kediye zarar gelmemesi için çaba gösteren itfaiye ekipleri, kedileri yaralı ama sağ olarak kurtararak sahiplerine teslim etti. Neyse ki, kedilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi. Ancak evde büyük çapta maddi hasar meydana geldiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bismil’de 1 kişi tutuklandı: Araçta 15 kilogram esrar bulundu!

Sıradaki haber:

Bismil’de 1 kişi tutuklandı: Araçta 15 kilogram esrar bulundu!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.