h Dolar 34,2641 % 0.01
h Euro 36,9663 % 0.01
h Sterlin 44,4907 % 0
h Altın (Gr) 3.028,72 %0,04
h BIST100 8.732,17 %-1,20
a
  • Vakit
  • Gündem
  • “Evini Kül Ederken Gözyaşlarına Boğuldu” başlığıyla özgünleştiriyorum.

“Evini Kül Ederken Gözyaşlarına Boğuldu” başlığıyla özgünleştiriyorum.

Antalya'daki bir binada çıkan yangın, tek başına yaşayan üniversite öğrencisi genç kızın büyük üzüntüsüne neden oldu. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı ancak öğrenci'nin yüzü dumandan simsiyah oldu. Yangının çıkış nedeni ise araştırılıyor.

Antalya’da 10 katlı bir binanın ikinci katında çıkan yangın, büyük korkuya neden oldu. Yalnız yaşayan ve yangını fark ederek dışarı çıkan bir üniversite öğrencisi büyük üzüntü yaşadı.

Yangın, saat 09.00 sıralarında Konyaaltı ilçesi Liman Mahallesi’ndeki bir sitede meydana geldi. Üniversite öğrencisi Gözde G.’nin tek başına olduğu dairede henüz belirlenemeyen bir sebeple alevler ortaya çıktı. Vatandaşlar alevleri fark ederek hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. Antalya Büyükşehir Belediyesi, yangına müdahale etmek için 2 itfaiye istasyonundan ekipleri buraya yönlendirdi. Ekipler, hem binanın içinden hem de balkondan yangına müdahale etti. Yangın, yaklaşık yarım saatlik bir çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Öğrenci, dumandan dolayı yüzü simsiyah olmuş şekilde büyük üzüntü yaşadı. Balkondaki 2 Türk bayrağı ise zarar görmedi. Yangının çıkış nedeni ise araştırılıyor.

Başlık önerisi: Antalya’da Çıkan Yangında Üniversite Öğrencisi Büyük Üzüntü Yaşadı

İstanbul Valisi Yerlikaya: Harekât Kahramanları sayesinde 43 operasyonda 165 şüpheli gözaltına alındı

Sıradaki haber:

İstanbul Valisi Yerlikaya: Harekât Kahramanları sayesinde 43 operasyonda 165 şüpheli gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.