h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Fadıloğlu, ailelerin sorunlarına destek sunuyor

Fadıloğlu, ailelerin sorunlarına destek sunuyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, misafir olduğu evlerde ailelerin sorunlarına ortak oluyor. Yetim ve yaşlı aileleri evlerinde sık sık ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, ailelerin istek ve sıkıntılarını dinleyerek çözüm bulmaya çalışıyor. Özellikle yetim çocuklarla ilgilenen Başkan Fadıloğlu, onlara hediyeler veriyor ve eğitim durumlarıyla ilgili bilgi alıyor. Ailelerin ilgisinden memnun kalan Başkan Fadıloğlu, her fırsatta ailelere teşekkür ediyor.

Başkan Fadıloğlu, Şehitkamil’deki Ailelere Misafir Olup Yardımcı Olmaya Devam Ediyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ailelerin sorunlarına destek olmak amacıyla her evde misafir olmaya devam ediyor. Ziyaret ettiği her ailede büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan Fadıloğlu, özellikle çocuklarla özel olarak ilgileniyor.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Yetim Koordinasyon Merkezi ve Vefa Hizmeti projesinden yararlanan yetim ve yaşlı aileleri evlerinde sık sık ziyaret ediyor. Ziyaret ettiği her evde sevgi dolu karşılanan Başkan Fadıloğlu, ailelerin istek ve sıkıntılarını dinleyerek çözüm odaklı yaklaşımlar sunuyor. Ailelerle yakından ilgilenen Fadıloğlu, her bir aile üyesiyle birebir ilgilenerek sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyor. Özellikle yetim çocuklarla yoğun ilgilenen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, onlara hediyeler vererek eğitim durumları hakkında bilgi alıyor.

“Ayrım yapmadan herkese yardımcı oluyoruz”

Aile ziyaretlerini her fırsatta gerçekleştirdiğini belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Başta ailelerimize misafirperverlikleri için teşekkür etmek istiyorum. Yetim Koordinasyon Merkezimiz ve Vefa Hizmetimizden yararlanan ailelerimizi evlerinde ziyaret ediyoruz. Sorunlarıyla yakından ilgileniyor ve çözüm bulmak için elimizden geleni yapıyoruz. Ailelerimizin sorunları bizim de sorunumuzdur. Ekip arkadaşlarımızla birlikte tüm sorunlara çözüm üretmek için elinden geleni yapıyoruz. Bizim için herhangi bir ayrım yok. Ailelere misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyan aileler ise Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na ilgisi için teşekkür ediyorlar.

Kış tatili boyunca Kartalkaya Kayak Merkezi’nde yoğunluk arttı

Sıradaki haber:

Kış tatili boyunca Kartalkaya Kayak Merkezi’nde yoğunluk arttı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.