h Dolar 34,2906 % 0.16
h Euro 37,0922 % 0.16
h Sterlin 44,6008 % -0.04
h Altın (Gr) 3.028,62 %0,57
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Fatih Mahallesi’ndeki bir kargo şubesinde gerçekleşen gasp girişimi güvenlik kameralarına yansıdı.

Fatih Mahallesi’ndeki bir kargo şubesinde gerçekleşen gasp girişimi güvenlik kameralarına yansıdı.

Fatih'te bir kargo şirketine maskeli ve kasklı 4 gaspçı girdi. Görevliye silah çekerek paraları istediler ancak alarm çalmasıyla kaçmak zorunda kaldılar. Olay güvenlik kameralarına yansırken, gaspçılar daha sonra yakalandı. Gaspçılar başlarını kasklarla gizleyerek şirkete girdi ve silahlarını kullanarak çalışanları etkisiz hale getirdi. Ancak alarm sesinin duyulması üzerine gaspçılar panikleyip kaçtı. Görüntülerden gaspçıların kimliklerini tespit eden polis, Mehmet A., Sezer A., Doğan D. ve M.İ.'yi gözaltına aldı. Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Mehmet A. ve Sezer A. cezaevine gönderilirken, Doğan D. ve M.İ. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Fatih ilçesinde bulunan bir kargo şirketine maskeli ve kasklı bir grup hırsız girdi. Hırsızlar çalışanlardan para talep etti ancak alarmın çalması üzerine kaçtılar. Soygun girişimi güvenlik kameralarına yansıdı ve polis ekipleri tarafından yakalandılar.
Olay, 6 Ocak Cumartesi günü saat 11.30’da Fatih, Fevziye Caddesi’nde gerçekleşti. İddialara göre, motosiklet kasklarıyla maskeli olan 4 kişi bir kargo şirketine gelerek içeride bulunan çalışanları silah kullanarak etkisiz hale getirdi ve para talep etti. Bu sırada alarm çaldı. Hırsızlar iki plakasız motosiklete binerek kaçtılar.
Kısa bir süre sonra terk edilmiş olarak bulunan motosikletler, Gasp Büro Amirliği tarafından yapılan soruşturmada kullanıldığı belirlendi. Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde, motosiklet kasklarıyla yüzlerini gizleyen hırsızların içeri girdiği ve çalışanlara silahlarını çektiği görülüyor. Alarmın çalmasıyla birlikte şüpheliler panikledi ve kaçmaya başladı. Polis ekipleri, görüntüleri incelerken şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Yapılan operasyon sonucunda Mehmet A. (26), Sezer A. (25), Doğan D. (22) ve M.İ. (23) gözaltına alındı. Sezer A.’nın üzerinden ruhsatsız bir tabanca bulundu. Mehmet A.’nın daha önceden 16, Sezer A.’nın ise 3 suç kaydı olduğu belirlendi. Mehmet A. ve Sezer A. tutuklanırken, Doğan D. ve M.İ. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Dicle Nehri’nde geçen 5 gündür kayıp olan kişi Diyarbakır’da aranıyor

Sıradaki haber:

Dicle Nehri’nde geçen 5 gündür kayıp olan kişi Diyarbakır’da aranıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.