h Dolar 34,2906 % 0.16
h Euro 37,0922 % 0.16
h Sterlin 44,6008 % -0.04
h Altın (Gr) 3.028,62 %0,57
h BIST100 8.908,47 %0,40
a

“Fatih Terim Fonu Dolandırıcılığına Karışan Seçil Erzan’ın Yargılanması Devam Ediyor”

İstanbul’da, “yüksek kar getirisi” vaadiyle pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan’ın yargılanmasına bugün İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edilecek. Aralarında Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan gibi tanınmış futbolcuların da bulunduğu 21 kişi yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırıldığı iddiasıyla Seçil Erzan hakkında dava açılmıştı.

Bu çerçevede futbolcu Semih Kaya ve Fatih Terim’in kızı Buse Terim Bahçekapılı ile eşi Volkan Bahçekapılı da adliyeye gelerek ifade verdi. Ayrıca Seçil Erzan’ın yeğeni Tanın Yılmaz da adliyede hazır bulundu.

İddianamede, Seçil Erzan’ın müştekilerden aldığı paraları yüksek kar getirisi olan bir fon olarak değerlendireceği ve geri ödeyeceği sözü verdiği, ancak daha sonra bu paralarla ortalıkta görünmediği belirtildi. Müştekiler arasında bulunan Buse Terim Bahçekapılı’nın 190 bin dolar, Emre Belözoğlu’nun toplamda 4 milyon 292 bin dolar, Fernando Muslera’nın 1 milyon 200 bin dolar, Arda Turan’ın 13 milyon 900 bin dolar ve Selçuk İnan’ın 3 milyon 685 bin dolar gibi büyük miktarlarda parayı dolandırıcılık olayına karışan Seçil Erzan’a teslim ettiği ifade edildi.

Şüpheli Seçil Erzan hakkında “nitelikli dolandırıcılık” ve “özel belgede sahtecilik” suçlarından toplamda 252 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor. Diğer 6 şüpheli ise 3 yıl ile 65 yıl arasında değişen oranlarda hapis cezasıyla cezalandırılması isteniyor.

Yüksek profilli isimlerin de adının karıştığı bu dolandırıcılık olayı, bugün mahkemede yapılacak olan duruşma ile bir kez daha gündeme gelecek.

Baba, gözyaşları içinde takip ettiği Merve’nin kaybolmasından sonuç alınamadığını dile getirdi

Sıradaki haber:

Baba, gözyaşları içinde takip ettiği Merve’nin kaybolmasından sonuç alınamadığını dile getirdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.