h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Fatih’te değnekçi suçluları yakalandı!

Fatih’te değnekçi suçluları yakalandı!

Fatih ilçesindeki Tacirhane Sokak'ta otopark ücreti talep ederek haksız kazanç sağlayan 3 kişi, sivil trafik ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Şahısların, sürücülerin araçlarını park etmek istediği sırada yanlarına giderek ücret talep ettikleri belirlendi. Yakalanan şahıslar, Beyazıt Polis Merkezi'ne götürülerek adli işlemler için teslim edildi.

Fatih ilçesinde, araçlarını sokak üzerine park eden sürücülerden otopark ücreti talep ederek dolandırıcılık yapan 3 kişi, sivil trafik polisleri tarafından suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipleri, Tacirhane Sokak’ta korsan otoparkçılık yapıldığı yönünde gelen ihbar üzerine harekete geçti. Ekipler, yapılan denetimlerde, araçlarını park etmek isteyen sürücülerin yanlarına giderek otopark ücreti talep ettiği belirlenen Ş.Ö., S.Ö. ve O.E. adlı şahısları yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheliler, adli işlemler için Beyazıt Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü.

FETÖ ile ilişkisi bulunan ve 6 yıl 3 ay hapis cezası alan bir kadın, yakalanarak gözaltına alındı.

Sıradaki haber:

FETÖ ile ilişkisi bulunan ve 6 yıl 3 ay hapis cezası alan bir kadın, yakalanarak gözaltına alındı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.