h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Fen Fakültesi Emekliye Ayrılan İlk Öğretim Üyesi İçin Özel Tören Düzenledi

Fen Fakültesi Emekliye Ayrılan İlk Öğretim Üyesi İçin Özel Tören Düzenledi

Pamukkale Üniversitesi'ndeki veda törenine, Fen Fakültesi Matematik Bölümü'nden emekli olan Dr. Öğr. Üyesi Şahin Ceran için bir araya gelen akademisyenler, onun emekliliğe adım atan ilk öğretim üyesi olduğunu vurguladılar. Tören sırasında, Dr. Ceran'a plaket ve çiçek takdim edildi. Ek olarak, hazırlanan slayt gösterisinde emekli Dr. Ceran'a ilişkin fotoğraflar eşliğinde hatıralar paylaşıldı.

PAÜ Fen Fakültesi’nden Emekli Olan Matematik Öğretim Üyesi Şahin Ceran İçin Veda Töreni Düzenlendi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Fen Fakültesi, Matematik Bölümü’nde görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Şahin Ceran’ın emekliliği için duygusal bir veda töreni gerçekleştirdi. Törene, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Kaska, Matematik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mustafa Aşçı, diğer matematik bölümü öğretim üyeleri ve çeşitli bölümlerden akademisyenler katıldı. Fen Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenen törende, emekli olan Dr. Öğr. Üyesi Şahin Ceran’a plaket ve çiçek sunuldu.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Matematik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mustafa Aşçı, aynı zamanda öğrencisi olan Dr. Öğr. Üyesi Şahin Ceran hakkında öğrencilik yıllarından hatıralar paylaştı. Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Kaska ise konuşmasında, Dr. Öğr. Üyesi Şahin Ceran’ın fakültenin ilk emekli öğretim üyesi olmasına vurgu yaparak, Ceran ile iletişimlerinin her zaman sürmesini temenni etti.

Törende, emekli öğretim üyesi için hazırlanan slayt gösterisindeki fotoğraflar eşliğinde akademisyenler, Dr. Öğr. Üyesi Şahin Ceran ile ilgili hatıralarını paylaştılar. Emekli olan Ceran ise törende duygusal bir konuşma yaparak, uzun yıllar boyunca PAÜ’de geçirdiği zamanlardan bahsetti ve kendisine unutulmaz anılar bırakan öğrenci ve meslektaşlarına teşekkür etti.

Bu özel törenle PAÜ Fen Fakültesi, Dr. Öğr. Üyesi Şahin Ceran’ın emekliliğini kutlarken, bu değerli öğretim üyesinin katkılarına ve hizmetlerine olan minnettarlığını bir kez daha göstermiş oldu.

Balıkesir’de kaçak tütün operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Balıkesir’de kaçak tütün operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.