h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Fethiye’de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan bir kişi tutuklandı

Fethiye’de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan bir kişi tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde uyuşturucu ticareti suçundan aranan 2 şüpheli, Jandarma tarafından yakalandı. Gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu madde ve hassas terazi ele geçirildi. Şüphelilerden biri serbest bırakılırken, diğer şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, uyuşturucu ticareti suçlamasıyla yakalanan iki şüpheliden biri tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Fethiye’nin Karaçulha Mahallesi’nde, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen kişilere yönelik bir operasyon başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda, S.C.U. (22) ve P.K. (24) isimli şüpheliler gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda, bir miktar uyuşturucu madde ve hassas terazi bulundu. P.K., jandarmadaki işlemlerin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. S.C.U. ise adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UNRWA Genel Komiseri Lazzarini: “Batı Şeria, şiddet dolu saldırıların hedefi haline geliyor”

Sıradaki haber:

UNRWA Genel Komiseri Lazzarini: “Batı Şeria, şiddet dolu saldırıların hedefi haline geliyor”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.