h Dolar 34,2910 % -0.03
h Euro 37,0165 % -0.03
h Sterlin 44,4190 % 0.14
h Altın (Gr) 2.996,37 %0,13
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • FETÖ bağlantılı kişi tarafından yurt dışına kaçarken kimliği kullanılan şahıs serbest bırakıldı

FETÖ bağlantılı kişi tarafından yurt dışına kaçarken kimliği kullanılan şahıs serbest bırakıldı

FETÖ soruşturması kapsamında yakalanan şahıs, akrabasının kimliğini kullanarak yurt dışına kaçmaya çalıştığından şüpheleniliyor. Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen operasyon sonucunda Samsun'da gözaltına alınan şahıs, Samsun Emniyet Müdürlüğü tarafından TEM Şube Müdürlüğüne götürüldü. İşlemler tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şahıs, Samsun Adliyesi'ndeki nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun’da yakalanan bir kişi, FETÖ soruşturması kapsamında akrabasının kimliğini kullanarak yurt dışına kaçmak isterken suçüstü yakalandı. Mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan şahıs hakkında detaylar ortaya çıktı.

Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ operasyonu, Samsun’da H.E.D. isimli şahsın gözaltına alınması ile devam etti. Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıs, TEM Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Araştırmalar sonucunda H.E.D.’nin akrabası olan ve FETÖ soruşturması kapsamında aranan bir kişinin Yunanistan üzerinden Hollanda’ya kaçma girişiminde kimliğini kullandığı belirlendi. TEM Şube Müdürlüğündeki süreçlerin tamamlanmasının ardından H.E.D., bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

H.E.D., Nazilli Adliyesi’ndeki nöbetçi mahkemeye SES ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla bağlanarak ifade verdi ve tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. H.E.D., nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Eş-Şebab terör örgütü, BM’ye ait bir helikopteri ele geçirdi.

Sıradaki haber:

Eş-Şebab terör örgütü, BM’ye ait bir helikopteri ele geçirdi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.