h Dolar 34,1237 % 0.29
h Euro 38,1216 % 0.29
h Sterlin 45,4893 % 0.35
h Altın (Gr) 2.874,49 %1,61
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • FETÖ terör örgütü üyesi gözaltına alındı

FETÖ terör örgütü üyesi gözaltına alındı

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY üyesi olan bir şahsı yakaladı ve tutuklanmasının ardından cezaevine gönderdi. Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında örgüt içerisinde faaliyet gösteren şahıs, örgüt mensuplarını koordine ediyor, dokümanları şifreli flash belleklere kaydederek diğer üyelere iletiyor ve yurt dışı yapılanmasında görev alıyordu. Terörle Mücadele ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıs, tutuklanarak Şanlıurfa Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi Adıyaman’da yakalandı ve cezaevine gönderildi. Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturmaları hala devam ediyor. Soruşturmalar kapsamında, örgüt içinde kod adı kullanan, askeri okul sınavlarına hazırlanan örgüt üyelerini organize eden ve diğer örgüt mensuplarına şifreli flash belleklere kaydedilmiş örgüt dokümanlarını veren N.O. isimli şahıs Terörle Mücadele ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yakalanan kişi, İl Emniyet Müdürlüğü ve Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan işlemlerin ardından Şanlıurfa Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na tutuklanarak gönderildi.

Şanlıurfa’da güçlü bir operasyonla torbacılar yakalandı: 3 şüpheli gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Şanlıurfa’da güçlü bir operasyonla torbacılar yakalandı: 3 şüpheli gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.