h Dolar 34,1524 % 0.03
h Euro 38,0750 % 0.03
h Sterlin 45,5682 % 0.05
h Altın (Gr) 2.915,84 %0,05
h BIST100 9.891,00 %-1,38
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Fırat Üniversitesi Öğrencilerine Sınav Heyecanını Gidermek İçin ‘Lezzetli’ Bir Destek Sunuyor

Fırat Üniversitesi Öğrencilerine Sınav Heyecanını Gidermek İçin ‘Lezzetli’ Bir Destek Sunuyor

Fırat Üniversitesi Kadın Kolları tarafından düzenlenen etkinlikte, öğrencilere sınav haftasında yemek ve pasta ikramı yapıldı. Evde hazırlanan yiyecekler, üniversite kütüphanesinde ders çalışan öğrencilere sunuldu. Öğrenciler, bu jestin moral ve enerji verici olduğunu belirterek, Kadın Kollarına teşekkür etti. Başkan Hülya Göktaş, öğrencilerin anne yemeklerine hasret kaldığını ve onları mutlu etmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade etti. Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür eden öğrenciler, benzer etkinliklerin sıkça yapılmasını istediklerini söyledi.

Fırat Üniversitesi Kadın Kolları, gelenek haline getirdiği sınav haftalarında öğrencilere yemek ve pasta ikramlarını sürdürüyor. Kütüphanede ders çalışan öğrencilere, kadın kolları tarafından evde hazırlanan çeşitli yiyecekler sunuldu. Elazığ yöresine ait lezzetlerin yanı sıra pasta, börek, çorba ve yemekler öğrencilere ikram edildi. Öğrenciler, bu özel etkinliğin moral ve enerji kaynağı olduğunu belirterek Fırat Üniversitesi Kadın Kollarına teşekkür etti. Kadın Kolları Başkanı Hülya Göktaş ise öğrencilerin anne yemeklerine olan özlemini gidermek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. Etkinliğin öğrencileri mutlu ettiğini ifade eden öğrenciler, benzer etkinliklerin daha sık gerçekleştirilmesini istedi.

Kahramanmaraş’ta bir işyerinin molotofkokteyli ile ateşe verildiği iddiası gündeme geldi

Sıradaki haber:

Kahramanmaraş’ta bir işyerinin molotofkokteyli ile ateşe verildiği iddiası gündeme geldi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.