h Dolar 34,2906 % 0.16
h Euro 37,0922 % 0.16
h Sterlin 44,6008 % -0.04
h Altın (Gr) 3.028,62 %0,57
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Gabar Dağı 15 gün süreyle özel güvenlik bölgesi olarak belirlendi

Gabar Dağı 15 gün süreyle özel güvenlik bölgesi olarak belirlendi

Şırnak Valiliği, Gabar Dağı bölgesinde “geçici özel güvenlik bölgesi” ilan ederek girişleri 15 gün süreyle yasakladı. Bölgeye gidebileceği düşünülen vatandaşların güvenliklerini sağlamak ve olumsuz durumları önlemek amacıyla alınan bu tedbir ile 11 Ocak - 25 Ocak tarihleri arasında bölgeye girişler yasaklanmıştır.

Şırnak Valiliği, Gabar Dağı bölgesinde 15 gün süreyle geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildiğini duyurdu. Güçlükonak ilçesi sınırları içerisinde bulunan bu bölgelere girişler yasaklandı. Şırnak Valiliği’nin yaptığı açıklamada, milli güvenlik, kamu düzeni ve güvenliği, suç önleme, temel hak ve özgürlüklerin korunması, asayişin sağlanması ve olumsuz durumların önüne geçilmesi amacıyla bu önlemin alındığı belirtildi. İlgili bölgeye gidebilecek vatandaşların, yasadışı unsurlardan ve alınacak tedbirlerden zarar görmemeleri için 11 Ocak-25 Ocak 2024 tarihleri arasında 15 gün boyunca geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildiği ifade edildi. Vatandaşların can ve mal güvenlikleri bakımından bu bölgelere girişleri yasaklandı.

Tahmazoğlu’nun Üç Aylar ve Regaib Kandili Mesajı: İslam dininin önemli günlerinden biri olan Üç Aylar ve Regaib Kandili için Tahmazoğlu’ndan anlamlı bir mesaj geldi. İşte detaylar…

Sıradaki haber:

Tahmazoğlu’nun Üç Aylar ve Regaib Kandili Mesajı: İslam dininin önemli günlerinden biri olan Üç Aylar ve Regaib Kandili için Tahmazoğlu’ndan anlamlı bir mesaj geldi. İşte detaylar…

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.