h Dolar 34,1135 % 0.03
h Euro 37,9381 % 0.03
h Sterlin 45,0743 % -0.1
h Altın (Gr) 2.797,46 %-0,18
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Galata’da şüpheli bir olay: Norveçli turist ölü bulunurken, Yunan turist hastaneye kaldırıldı

Galata’da şüpheli bir olay: Norveçli turist ölü bulunurken, Yunan turist hastaneye kaldırıldı

İstanbul'da bir Norveçli turist hayatını kaybetti, Yunanistanlı kadın ise hastaneye kaldırıldı. Turist çift, kiraladıkları evde hareketsiz halde bulundu. Olayın detayları araştırılmaya devam ediyor. Turistin ölüm sebebi henüz netleşmedi.

İstanbul’da haber alınamayan bir turist çift, Galata’da bir temizlik görevlisi tarafından hareketsiz halde bulundu. Norveçli turist hayatını kaybettiği anlaşılırken, Yunan kadın hastaneye kaldırıldı. Çiftin vücudunda herhangi bir darp veya kesici alet izine rastlanmaması dikkat çekti.

Olay, Hacımimi Mahallesi’nde bulunan bir binada meydana geldi. Norveçli Egil Skarbo (52) ve Yunanistanlı Avangelia Vrakani (31) çifti, bir uygulama yardımıyla 2 gün önce bu daireyi kiraladı. Ancak çiftten haber alamayan apartman görevlisi İbrahim E., ev sahibine ulaşamazken durumu bildirdi. Kapıyı açmalarına rağmen çifti bulamayan İbrahim E., acil olarak polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Norveçli adamın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Yunanistanlı kadın ise sağlık ekipleri tarafından İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kadının hayati tehlikesi bulunmadığı belirtildi.

Polis ekipleri olayın ardından detaylı bir inceleme başlattı. Norveçli turistin cansız bedeni Bahçelievler’deki Adli Tıp Kurumu Başkanlığı morguna gönderildi. Turistin kesin ölüm sebebi otopsi sonucunda netlik kazanacak.

Başlık: İstanbul’da Ölümcül Son! Norveçli Turist Hayatını Kaybetmekten Yunan Kadın Kurtuldu

Edirne’deki camilerde şehitler için dualar edildi

Sıradaki haber:

Edirne’deki camilerde şehitler için dualar edildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.