h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Gambiya Milli Takımı’nın uçağı, oksijen eksikliği sebebiyle acil iniş yapmak zorunda kaldı

Gambiya Milli Takımı’nın uçağı, oksijen eksikliği sebebiyle acil iniş yapmak zorunda kaldı

Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Gambiya Milli Takımı'nın uçağı, Fildişi Sahilleri ile oynayacakları maça gitmek üzere havalanırken oksijen yetersizliği nedeniyle acil bir şekilde iniş yapmak zorunda kaldı. Gambiya'nın Teknik Direktörü, pilotun sorunu fark ederek uçağı tekrar indirdiğini ve herkesin uyuduğunu ifade etti. Gambiya Futbol Federasyonu ise oksijen ve kabin basıncı eksikliğini tespit etmek için inceleme yapacaklarını açıkladı.

Gambiya Milli Takımı, Afrika Uluslar Kupası için Fildişi Sahilleri ile karşılaşmak üzere yola çıktı. Ancak uçaktaki oksijen yetersizliği nedeniyle kalkıştan kısa bir süre sonra acil iniş yapmak zorunda kaldılar.

Gambiya’nın Teknik Direktörü Tom Saintfiet, yaşanan durumu şu şekilde açıkladı: “Neyse ki pilot sorunu fark etti ve havada 9 dakika kaldıktan sonra tekrar inişe geçti. Hepimiz uykuya daldık.”

Gambiya Futbol Federasyonu ise yaptığı açıklamada, uçaktaki ön incelemelerin kabin basıncı ve oksijen kaybı olduğunu ortaya koyduğunu belirtti. Air Cote d’Ivoire şirketi ise oksijen ve kabin basıncı eksikliğinin sebebini tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Seydikemer’de dağda mahsur kalan bir Amerikalı turist, kahramanların yardımıyla kurtarıldı.

Sıradaki haber:

Seydikemer’de dağda mahsur kalan bir Amerikalı turist, kahramanların yardımıyla kurtarıldı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.