h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Gazeteciler, Zonguldak Valiliği tarafından organize edilen bir etkinlikte buluştu.

Gazeteciler, Zonguldak Valiliği tarafından organize edilen bir etkinlikte buluştu.

Zonguldak Valiliği, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilerle bir yemek düzenledi. Vali Yardımcıları, güvenlik güçleri yetkilileri ve diğer kurumların temsilcileri ile bir araya gelen gazetecilere teşekkür eden Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, doğru ve zamanında haberin önemine vurgu yaptı. Program sonunda hatıra fotoğrafı çekimi yapıldı ve hediyeler takdim edildi. Vali Osman Hacıbektaşoğlu'nun sağlık sorunları nedeniyle programa katılamadığı belirtildi.

Zonguldak Valiliği, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Zonguldak genelinde görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Vali Yardımcıları Turgut Subaşı ve Mehmet Türk, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, ZBEÜ Rektörü İsmail Hakkı Özölçer, cemiyet, dernek yönetimi ve başkanları ile ilçelerde görev yapan gazetecilerin katıldığı bir yemek düzenlendi. Programda konuşan Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, “Doğru ve güvenilir haberlerin zamanında vatandaşlara ulaşması, açık ve saydam bir toplum için çok önemlidir. Bu nedenle gazetecilerin fedakarca çalışmalarını takdir ediyor ve Zonguldak adına teşekkür ediyoruz. Demokrasi açısından özgür, adil ve tarafsız bir basın olmazsa olmazdır. Zonguldak’ta yerel basının gücü ve çalışkanlığı gerçekten takdir edilecek niteliktedir. Sorunları dile getirerek çözümler sunmanız, kentin gelişimine önemli katkılar sağlamanız bizim için büyük bir değer taşımaktadır. Bu nedenle sadece bir günle sınırlı kalmadan gazetecilere her zaman saygı ve önem göstermeliyiz” dedi. Program sonunda hatıra fotoğrafı çekimi ve hediyelerin takdim edilmesiyle sona erdi. Programa rahatsızlığı nedeniyle Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nun katılamadığı öğrenildi.

Hatay’da hırsızlık olaylarında şüphelenilen kişiler yakalanmıştır

Sıradaki haber:

Hatay’da hırsızlık olaylarında şüphelenilen kişiler yakalanmıştır

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.