h Dolar 34,1305 % 0
h Euro 38,2218 % 0
h Sterlin 45,8334 % 0.05
h Altın (Gr) 2.913,57 %-0,02
h BIST100 10.029,73 %1,44
a

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde aday olan Fatma Şahin, seçim çalışmalarına Şehitlik Anıtı’nda başladı. Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “ustalık dönemi” için aday gösterilmesinin ardından seçim startını Yeşilsu’da bulunan Şehitler Abidesi’nde verdi. Kendisiyle birlikte AK Parti Gaziantep milletvekilleri ve partililer de burada hazır bulundu.

Başkan Şahin, Şehitler Abidesi’nde dua edip çiçek bıraktı. Antep Savunması sırasında şehit olan 6 bin 317 kişinin anısını yaşatan Abide’de Başkan Şahin, çok özel bir mekan olduklarını belirterek, ecdadın bıraktığı şanlı ve şerefli bir tarihe sahip olduklarını ifade etti.

Şahin, şehitlerin anısına ve gazilere minnettar olduğunu dile getirerek önemli bir başlangıcın ilk adımını attıklarını söyledi. Yeni bir dönemin eşiğinde olduklarını belirten Başkan Şahin, hizmet yolculuklarının Rabbim tarafından muzaffer kılınmasını diledi. Gaziantep’in çok özel ve kıymetli bir şehir olduğunu vurgulayan Şahin, 102 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu şehir için söylediği sözleri hatırlattı. Şehit kanıyla sulanmış topraklarının gözlerinin nuru ve başlarının tacı olduğunu ifade etti.

Başkan Şahin, ustalık dönemine başlayabilmek için hemşerilerinin onayını almak istediklerini ifade etti. Bu sürecin bir ekip işi olduğunu belirten Şahin, Cumhurbaşkanı ve diğer yetkililerin Gaziantep’e olan güvenine dikkat çekti. Şehrin sorunlarının takipçisi ve çözüm odaklı çalıştıklarını söyleyen Şahin, milletin kendilerine olan güveninin kendileri için ne kadar değerli olduğunu vurguladı. Hemşerilerinin taleplerini yerine getirmek için gece gündüz çalışan bir ekibe sahip olduklarını belirtti.

Gölbaşı’nda kanser taraması çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Sıradaki haber:

Gölbaşı’nda kanser taraması çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.