h Dolar 33,9947 % 0.28
h Euro 37,8833 % 0.28
h Sterlin 44,9519 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,42 %0,43
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Gaziosmanpaşa’da inşaat alanında toprak kayması meydana geldi, 2 bina tahliye edildi

Gaziosmanpaşa’da inşaat alanında toprak kayması meydana geldi, 2 bina tahliye edildi

Gaziosmanpaşa'da bir inşaat alanında hafriyat çalışmaları sırasında meydana gelen toprak kayması sonucu aralarında boşluk olan iki bina tahliye edildi. Gaziosmanpaşa Belediyesi ekipleri bölgede güvenlik önlemleri aldı ve sokağa giriş çıkışlar kapatıldı. Yapı denetim ekipleri, binalardaki risk durumunu belirleyecektir.

Gaziosmanpaşa ilçesinde bir inşaat alanında gerçekleştirilen hafriyat çalışmaları esnasında toprak kayması meydana geldi. Bu durum sonucunda aralarında boşluk oluşan iki bina tahliye edildi.
Olay, Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi 1149. Sokak’ta saat 20.00 sularında yaşandı. İddiaya göre, inşaat alanındaki hafriyat çalışmaları sırasında toprak kayması meydana geldi ve sonucunda iki bina arasında boşluk oluştu. Yan yana bulunan bu iki bina güvenlik önlemleri çerçevesinde tahliye edildi. Gaziosmanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri aldı ve sokağa giriş çıkışlar kapatıldı. Binalardaki riskin, yapı denetim ekiplerinin çalışmalarından sonra netlik kazanacağı bilgisi edinildi.

Bingöl’de uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Bingöl’de uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.