h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Gazzeli çocukları unutmayan sergi: Özel çocukların resimleri bir araya getirildi!

Gazzeli çocukları unutmayan sergi: Özel çocukların resimleri bir araya getirildi!

Kocaeli’deki özel çocuklar, Gazze’deki çocuklara yardım etmek için resimlerini sergiledi. İsrail’in saldırılarına dikkat çekmek ve gelir elde etmek amacıyla düzenlenen etkinlikte, öğrencilerin çizdiği resimler satışa sunulacak. Elde edilen gelir, Gazze’deki çocuklara gönderilecek. Özel Eğitim Öğretmeni Gamze Kurkutçu, öğrencilerin psikomotor becerilerini geliştirmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti. Ayrıca, öğrencilerin bu etkinlik sayesinde Gazze’deki çocuklara yardım edebileceklerini öğrendiklerini söyledi.

Kocaeli’deki özel çocuklar, Gazze’deki çocuklara yardım etmek amacıyla resim sergisi düzenledi. Ford Otosan Ortaokulu özel eğitim sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan resimler, sergilenerek satışa sunuldu. Sergiden elde edilen gelir ise Gazze’deki çocuklara gönderilecek.

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını hatırlatmak ve oradaki çocuklara yardım etmek amacıyla Kocaeli’de bir etkinlik düzenlendi. Ford Otosan Ortaokulu özel eğitim sınıfı öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde 2 ay boyunca çizimler yaparak bu etkinliği gerçekleştirdi. Çizilen tabloların sergisi, İzmit Beşiktaşlılar Derneği tarafından Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki bir otelde düzenlenen kahvaltıyla açıldı. Emek verilerek hazırlanan tablolar, Gazzeli çocuklara yardım amacıyla satışa sunulacak.

Özel Eğitim Öğretmeni Gamze Kurkutçu, öğrencilerle birlikte gerçekleştirdikleri sanat faaliyeti hakkında konuştu. Kurkutçu, bu etkinliğin uzun süren bir süreç olduğunu ve öğrencilerin psikomotor becerilerini geliştirmeyi amaçladıklarını belirtti. Ayrıca öğrencilerin kendilerini toplumda bir birey olarak hissetmelerini sağlamak için bu tür sanatsal etkinliklere katılmalarının önemine değindi. Sonuç olarak, çok güzel tablolar ortaya çıktığını ve öğrencilerin bunlara ne yapabileceklerini düşünmeye başladıklarını dile getirdi. Kurkutçu, elde edilecek gelirin Gazze’deki çocuklara yardım amacıyla kullanılacağını belirtti.

Öğrencileriyle gurur duyduğunu ifade eden Kurkutçu, özel eğitim çocuklarının büyük bir iyilik örneği sergilediğini söyledi. Onların Gazze’deki çocukları unutmadığını vurgulayan Kurkutçu, herkesin onları da unutmaması gerektiğini belirtti.

İstanbul Boğazı’nda Arızalanan Liberya Bayraklı Yakıt Tankeri ‘Peria’

Sıradaki haber:

İstanbul Boğazı’nda Arızalanan Liberya Bayraklı Yakıt Tankeri ‘Peria’

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.